Çağatay Ulusoy sorusu Rıza Kocaoğlu'nu çileden çıkardı! Görülmemiş isyan

Çağatay Ulusoy sorusu Rıza Kocaoğlu'nu çileden çıkardı! Görülmemiş isyan

Çağatay Ulusoy sorusuyla çileden çıkan Rıza Kocaoğlu ateş püskürdü...

Geçen hafta Ece Sükan, Çağatay Ulusoy ve Bensu Soral ile birlikte görüntülenmesiyle gündeme gelen oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki akşam yeni sevgilisiyle Cihangir'de objektiflere takıldı. Mekan çıkışı gazetecilerle konuşan ünlü isim, Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan'ın sorulması üzerine; "Bunu sormanız bile çok ayıp!" diyerek muhabirlere kızdı.

Milliyet'in haberine göre; "Rıza Bey, 'Tamirhane' çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna oyuncu, "Zaten çok sevinerek yapmıştık, karşılığını özel platformda görmekteyiz. Siz izlediniz mi? İzlemediyseniz mutlaka izleyin, çok güleceksiniz" cevabını verdi.

fkvpgnwmu0uub6-7-6-ola.jpg

ÇUKUR DİZİSİYLE SES GETİRMİŞTİ

Rıza Kocaoğlu, Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde ''Aliço'' karakterine can veriyordu. Aliço karakteri sayesinde kısa sürede dünya genelinde tanınan bir oyuncu olan Rıza Kocaoğlu sosyal medyada da en çok ilgiyle takip edilen isimler arasında yer alıyor.

ÇAĞATAY ULUSOY NEDEN SESSİZ?

Öte yandan yeni dizisi için kolları sıvayan Çağatay Ulusoy gerek sosyal medya gerekse de magazin basınında yer alan iddialara karşı sessizliğini koruyor.

YENİ DİZİSİ SES GETİRECEK

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, setlere ''Terzi'' dizisiyle geri dönüş yaptı. Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül'ün başrollerinde yer aldığı Terzi dizisi Netflix platformunda ekrana geliyor..

Dizinin ilk sezonu 2 Mayıs 2023 tarihinde yayımlanmaya başladı.

1qbsioq5bewe5v8k1mfska.jpg
ÇAĞATAY ULUSOY İLE ECE SÜKAN İDDİASI NEDİR?

Ntv.com.tr sitesindeki habere göre; Ünlü model ve oyuncu Ece Sükan ile aşk yaşadığı iddia edilen Çağatay Ulusoy, konu hakkında açıklama yaptı "Aslında daha eski bir tanışıklığımız var. Sıradan bir arkadaş gezmesiydi. Yanlış bir şekilde dile getirdiler" ifadelerini kullandı. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Ulusoy "Altında bir şey aranacak durum yok bence. Bizi birlikte görebilirsiniz, altında bir şey aranmasın lütfen" diyerek birliktelik haberlerini yalandı.

İlgili Haberler