TRT1'den Teşkilat dizisinin yerine yeni dizi... Kadroya 2 oyuncu daha katıldı

TRT1'den Teşkilat dizisinin yerine yeni dizi... Kadroya 2 oyuncu daha katıldı

TRT1 ekranlarında yayımlanan Teşkilat dizisinin yerine yeni dizi geliyor... Neşeli Günler dizisinin kadrosuna iki oyuncu daha katıldı

Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisi kısa bir süre sonra sezon finali yapacak. Dizi izlenme rekorları kırmaya devam ederken aksi bir durum olmazsa Eylül ayında tekrar ekranda olacak.

YAZ DİZİLERİ BAŞLIYOR

TRT1'den Teşkilat dizisinin yerine yeni dizi... Kadroya 2 oyuncu daha katıldı.. TRT1 birçok dizisine sezon finali kararı verirken normal dizilerin yerine de yaz dizileri yayınlayacak.

Bu kapsamda yeni bir dizi anlaşması yapıldı.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCUSU ARTIK NEŞELİ GÜNLER'DE

TRT1 ekranlarında Salı akşamları 3 sezon boyunca ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinin Hikmet babası yeniden ekranlara dönüyor. TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan ''Neşeli Günler'' dizisinde yer alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş yayınladığı haberde; Neşeli Günler dizisine katılan son oyuncularla ilgili detayları paylaştı.

“Neşeli Günler” dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Goya Entertainment’in imza atacağı dizi bu yaz TRT1’de seyirciyle buluşacak. Şahin Altuğ’un yönettiği dizinin başrol oyuncuları geçen günlerde belli olmuş ve Şebnem Bozoklu (Neşe) ile Tolga Tekin (Mustafa) projeyle anlaşmıştı. İki ödüllü oyuncu dizide karı kocaya hayat verecek. Ekin Atalar’ın senaryosunu yazdığı dizinin kadrosuna son olarak iki değerli oyuncu katıldı.

Yıllar sonra yarım bıraktığı tıp fakültesine geri dönen evli ve çocuklu Neşe’nin renkli hikâyesini ekrana taşıyan dizide Mustafa’nın babasına usta tiyatrocu Metin Coşkun hayat verecek ve Mehmet karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. “Neşeli Günler”de Mehmet’in eşi Saliha’yı ise Uğur Demirpehlivan oynayacak.

DİZİ TUTARSA

Öte yandan ''Neşeli Günler'' dizisi beklenen reytingleri alırsa normal sezonda da ekranda olmaya devam edecek.

İlgili Haberler