Show TV'nin Aile dizisinde işler karışıyor... Kadroya yeni isim geldi

Show TV'nin Aile dizisinde işler karışıyor... Kadroya yeni isim geldi

Show TV ekranlarında yayımlanan Aile dizisinde işler karışıyor. Yakında sezon finali yapacağı duyurulmuştu şimdi de yeni oyuncu geliyor...

Show TV ekranlarında yayımlanan Aile dizisini herhalde izlemeyen kalmamıştır. Dizi en çok izlenen diziler arasında ilk sıralarda. Aile dizisinin başarısı rakiplerini çileden çıkarıyor. Bu durum Show TV'nin aslında hoşuna gidiyor.

Ancak seyircileri üzecek bir gelişme var.

AİLE FİNAL YAPACAK

Aile dizisi kısa bir süre sonra final yapacak. Sonrasında ise Eylül ayında yeniden ekranda olacak. Gelen bilgilere göre Aile dizisinin 30.bölümde sezon finali yapması bekleniyor.

ekranda-aile-dizisi-firtinasi-esmeye-devam-ediyor-3-kategoride-de-zirvede.webp

AİLE DİZİSİNDE YIKICI GELİŞMELER

Aile dizisinde ise hikayeyi alt üst edecek bazı gelişmeler yaşanacak. Gelen bilgilere göre Aile dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oluyor.

AİLE DİZİSİNİN KADROSUNA KİM KATILACAK?

Aile dizisinin kadrosuna katılacak isim belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberinde ; Aile dizisine yer alacak usta oyuncu belli oldu.

“Aile” dizisi salı akşamlarının reytinglerine damga vurmaya devam ediyor. Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi 13. bölümde sezon finali yapacak. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya‘ya başrollerde Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer’in eşlik ettiği diziye Musa Uzunlar‘dan sonra çok değerli bir usta isim daha geliyor.

ruchan-caliskur-kimdir-nereli-12316313-5619-amp.jpg

Dizinin önümüzdeki salı yayınlanacak 10. bölümüne Rüçhan Çalışkur katılıyor. Ödüllü ünlü tiyatrocu “Aile”de “Kıymet” rolüne hayat verecek ve İlyas Koruzade karakterinin annesi olarak seyirci karşısına çıkacak.

Zeynep Rüçhan Çalışkur (d. 1 Ocak 1953.. Trabzon), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan sanatçı, 1979 yılında Devlet Tiyatroları kadrosuna girdi. Uzun yıllar tiyatroda oyunculuk yapan Rüçhan Çalışkur, 2003 yılında kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde rol almaya başladı. Çalışkur, aynı zamanda bir seslendirme sanatçısıdır.

İlgili Haberler