Şimdi de Aile dizisi mi yasaklanıyor? Show TV'de 2.panik

Şimdi de Aile dizisi mi yasaklanıyor? Show TV'de 2.panik

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi ceza almıştı. Ceza nedeniyle Show TV büyük şok yaşamıştı. Şimdi ise kanal yönetiminde ''Aile'' şoku yaşanıyor.

Şimdi de Aile dizisi mi yasaklanıyor? Show TV'de 2.panik.. Sosyal medyanın şimdilerde en çok konuştuğu konu bu. Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisindeki bir sahne sosyal medyada büyük tepkiye yol açmıştı.

HERKES ÇOK KIZDI

Aile dizisindeki sahne özellikle iktidarı destekleyen çevreleri çileden çıkardı. Tepkiler sosyal medyada artınca ''Aile'' dizisinin yapımcısı olan Ay Yapım açıklama yapmak zorunda kaldı.

Birsen Altuntaş imzalı haberde; Ay Yapım tarafından yapılan açıklamanın detaylarına yer verildi.

Aile dizisinde Leyla’nın (Canan Ergüder) gece lambasının ampulünü söktükten sonra oğluna sarılıp “hiç kimsenin geleceğinizi çalmasına izin vermeyeceğim” demesi siyasi bir mesaj olarak algılandı. Bu durum sosyal medyada çok konuşulunca Ay Yapım yazılı bir açıklama yaptı.

caan-1.jpg

Show TV’de daha önce Kızılcık Şerbeti dizisine verilen 5 bölüm yayın durdurma cezası nedeniyle Ay Yapım’ın şu açıklamayı paylaştığı yorumu yapıldı:

“Aile dizimizin dün yayınlanan bölümündeki bir sahneye sosyal medyada farklı anlamlar yüklenildiğini gördük. Bu sahnenin dizimizin senaryo ve karakter hikayesinin devamını sağlaması dışında hiçbir farklı amacı ve anlamı yoktur. Diziyi izleyenlerin de bildiği üzere bu sahne dizinin önceki ve sonraki akışı ile uyumludur ve tamamen dizinin kendi konusu ile ilgili bir sahnedir.”

aile-dizisi-aoxa-cover.jpg

AİLE NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPACAK?

Öte yandan Aile dizisinin sezon finali yapacağı tarih açıklandı. NTV.COM.TR sitesinde yer alan içerikte; 30 Mayıs akşamı ''Aile'' dizisinin final yapacağı bilgisine yer verildi. Aile dizisinin yeni bölümlerinin ise Eylül ayında yeniden ekranda olması bekleniyor.

AİLE DİZİSİNİN HİKAYESİ

‘Aile’ dizisi, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alan bir televizyon dizisidir. Aile dizisinin başrol kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Ayrıca dizide Canan Ergüder ve Nur Sürer gibi sevilen oyuncular da bulunmakta.

İlgili Haberler