ATV'den iddialı diziye final... Apar topar ekran vedası kesinleşti

ATV'den iddialı diziye final... Apar topar ekran vedası kesinleşti

ATV ekranlarında yayınlanan TV dizisi ''Ateş Kuşları'' için final kararı çıktı.

Son dönemde ATV ekranlarında yayınlanan dizilerden final haberleri gelmeye devam ediyor. ATV ekranlarında yayınlanan ''Ateş Kuşları'' dizisi için final kararı çıktı. Başrol kadrosunda İlayda Alişan; Hande Soral; Görkem Sevindik; Burak Tozkoparan gibi sevilen oyuncuların yer aldığı ''Ateş Kuşları'' ekrana veda edecek.

Birsen Altuntaş imzalı haberde; Final kararıyla ilgili şu detaylara yer verildi.

ates-kuslari-devam-edecek-mi.jpg

“Ateş Kuşları” dizisi cuma akşamları seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. İki başarılı senarist Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in senaryosunu yazdığı, Bülent İşbilen’in de yönettiği dizi, atv’nin bu sezon “Kuruluş Osman”, “Aldatmak” ve “Kardeşlerim”le beraber devam ettireceği projeleri arasında yer alıyor. Dizinin sezon final tarihi de belli oldu.

9tccx-1669798101-8201.jpg

“Ateş Kuşları” yeni bir değişiklik olmazsa 16 Haziran’da ekrana gelecek olan 21. bölümde sezona ara verecek ve eylül sezonunda tekrar seyirci karşısına çıkacak.

ATEŞ KUŞLARI DİZİSİNİN KONUSU HAKKINDA BİLGİLER

Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez… Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır.

1152.jpg

Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşmelerini anlatan Ateş Kuşları; çocukların zorluklara, acılara ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.

İlgili Haberler