Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinde mide kaldıran son! Seyirciler çok tepkili

Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinde mide kaldıran son! Seyirciler çok tepkili

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrollerindeki Camdaki Kız dizisi yakında final yapacak. Dizideki Hayri karakterinin yapacakları mide bulandıracak..

Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinde mide kaldıran son! Seyirciler çok tepkili.. Başladığı dönemde herkes tarafından çok sevilen Camdaki Kız dizisi son dönemde seyircileri çileden çıkarıyor.

HAYRİ MİDE BULANDIRIYOR

İki yüzlü ve yalancı kişiliğiyle bilinen Hayri karakterinin davranışları seyircileri çileden çıkarmaya devam ediyor. Seyirciler ekran başında hop oturup hop kalkıyor.

İSYAN ÜSTÜNE İSYAN

Camdaki Kız dizisini izleyen seyirciler isyan ediyorlar. Hayri'nin başı büyük derde girecek. Hayri'nin doyumsuz tavırları nedeniyle başı büyük belaya girecek. Laz kızı tarafından Hayri öldürülecek.

Nalan ve Türkan haricinde başka bir kadına aşık olacak olan Hayri ''Laz kızı'' tarafından öldürülecek. Nalan büyük bir dram yaşayacak.

2-haftadir-camdaki-kiz-da-olmayan-devrim-yakut-un-14913967-7537-m-1651502562.jpg

Bunlar bilinen gerçek... Televizyongazetesi.com sitesinde ise yaşanacak olanların bir özeti paylaşıldı.

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 77’nci bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizi tüm izleyici gruplarında da bir miktar reyting düşüşü sergilemiş olsa da birinciliği yine hiçbir rakibine kaptırmadı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan son bölümü heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.

s-bbe2106048c133598bba175d7baf30885bc98eee.jpg

Camdaki Kız dizisinden Devrim Yakut ayrıldı.. Diziye ölerek veda eden usta oyuncu yürekleri dağladı. Gülcihan karakterine can veren oyuncu büyük final öncesi diziye hikaye gereği veda etti...

Yeni bölüm tanıtımı izleyiciyi meraklandırdı. Nalan Koroğlu Ailesi’nin evine geri döner ancak gelinleri olarak değil konukları olarak. Arkadaşını en mutlu gününde yalnız bırakmayan Nalan, Sedat ile karşılaşır.

Hayri ise Nalan’ın Sedat ile muhatap olmasından rahatsız olur. Öte yandan Hayri’nin çalıştığı restorana müşteri olarak gelen kadın Hayri’nin ilgisini çeker. Hayri’nin yeni bölümde yapacaklarının Nalan için büyük bir şok olacağına yönelik ilk işaretler de yine fragman ile verilmiş gibi gözüküyor.

6454084ee2260147c45f2b78.jpg

Camdaki Kız’ın sürpriz gelişmelerle dolu 78’inci bölümü 11 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D ekranında olacak.

HAZİRAN ÖNCESİ FİNAL YAPIYOR

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi haziran öncesi final yaparak ekranlara veda edecek.

1200x628-camdaki-kizin-nalani-burcu-biricikten-aci-itiraf-gozyaslari-icinde-anlatti-kucukken-babam-beni-514-ogimage.jpg

İlgili Haberler