Komediye doyacaksınız FOX TV'den Yasak Elma'nın yerine yeni dizi! Oyuncular duyuruldu

Komediye doyacaksınız FOX TV'den Yasak Elma'nın yerine yeni dizi! Oyuncular duyuruldu

FOX TV ekranlarında yayımlanan Yasak Elma dizisi final yapıyor. Dizinin yerine gelecek dizi ise belli oldu

Komediye doyacaksınız FOX TV'den Yasak Elma'nın yerine yeni dizi! Oyuncular duyuruldu... FOX TV ekranlarında yeni bir dizi başlayacak. Yasak Elma dizisi 6 yılın ardından ekranlara veda ediyor. Yerine ise yeni bir dizi başlıyor.

YASAK ELMA'NIN YERİNE BAŞLAYACAK DİZİ

FOX TV seyircileri bu yaz komediye ve gülmeye doyacaklar. Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayımlanan haberde Yasak Elma dizisinin yerine yayınlanacak olan diziyle ilgili detaylara yer verildi.

FOX TV'DEN YENİ DİZİ MÜJDESİ! KISMET GELİYOR

NTC Medya FOX'ta bu yaz ekrana gelecek "Kısmet" adlı iddialı diziye başlıyor.

FOX, Mehmet Yiğit Alp’in patronu olduğu NTC Medya’dan “Kısmet” adlı bir diziyi satın aldı. Semih Bağcı‘nın yöneteceği dizi önümüzdeki günlerde sete çıkacak. Dizinin senaryosu usta kalem Mahinur Ergun ile Yusuf Reha Alp imzalı… Avukat Doğan ile güzeller güzeli komşusu Melike’nin eğlenceli ve çekişmeli hikâyesini anlatan dizinin başrollerini Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar paylaşacak.

cem-gelin-1.png

Dizi Melike’nin Doğan’ın düğünü motosikletle basıp damadı kaçırmasıyla başlayacak. Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar daha önce Disney Plus için çekilen ve büyük ilgi gören Ata Demirer‘in “Bursa Bülbülü” filminde de beraber kamera karşısına geçmişti.

ozge-2.png

DİZİ EYLÜL SONRASI DEVAM EDEBİLİR

Öte yandan FOX TV kaynaklarından edinilen bilgiye göre dizinin tutması durumunda normal sezonda da devam etmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl Tozlu Yaka dizisini ekrana getiren kanal dizinin yaz aylarında tutması sonrasında flaş bir karar almış ve diziyi normal sezonda da yayınlamıştı.

İlgili Haberler