ATV'de beklenmedik gelişme... Üç isim birden Ben Bu Cihana Sığmazam'dan gitti...

ATV'de beklenmedik gelişme... Üç isim birden Ben Bu Cihana Sığmazam'dan gitti...

Oktay Kaynarca'nın başrollerinde yer aldığı ''Ben Bu Cihana Sığmazam'' adlı TV dizisinde beklenmedik gelişme. Üç isim kadroya veda etti.

ATV'de beklenmedik gelişme... Üç isim birden Ben Bu Cihana Sığmazam'dan gitti...Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi son dönemin en popüler dizilerinden biri olarak dikkat çekmektedir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin finaliyle birlikte ATV ekranlarında Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ekrana gelmeye başlamıştı.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNE ÜÇ VEDA

Gelen bir son dakika haberi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hayranlarını şaşkına geçirdi. Seyirciler bu ayrılıklara anlam veremediler.

OKTAY KAYNARCA ''BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'' DİZİSİNE VEDA MI ETTİ?

Oktay Kaynarca'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine veda ettiğine yönelik haberler basında yer aldı. İddia doğru çıkmadı. Ancak dizideki ayrılık iddiaları doğrulandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan haberde Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine veda eden isimlerin listesi paylaşıldı.

“Ben Bu Cihana Sığmazam” 56 kişilik kadrosuyla ekranın en çok oyuncusuna sahip diziler arasında yer alıyor. Her hafta aksiyon dolu anlara sahne olan dizinin ekibinde peş peşe yeni ayrılıklar yaşanacak. Dizide Cezayir’in annesi Gülendam’a hayat veren usta oyuncu Işıl Yücesoy projeye veda edecek.

1125.jpg

Diziden ayrılacak diğer iki isimden biri Canan’ı canlandıran Değer Alp ile diğeri de Orhan’a hayat veren Erkan Sever..

1080.jpg

. Öte yandan Oktay Kaynarca‘nın hem başrolünü oynayıp hem yapım ortağı olduğu hem de senaryo ve tasarımına katkı sağladığı “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin yeni sezonda devam edip etmeyeceğiyle ilgili ise ekibe ilan edilen net bir karar bulunmuyor. Dizinin çok merak edilen “Kayıkçı” karakterine hayat verecek oyuncusu ise henüz belirlenmedi.

ben-bu-cihana-sigmazam-dizisinde-yikan-ayrilik-o-oyuncunun-gidisini-kimse-beklemezdi-kotu-haber-verildi-2794.webp

YENİ SEZON OLACAK MI?

Öte yandan “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin yeni sezonu olacak mı çok merak ediliyordu. ATV'den sevindiren haber geldi “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi Eylül ayında yeni bölümleriyle ekranda olacak. “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinde Oktay Kaynarca ayrıca yer almaya devam edecek. Dizinin en az dört sezonluk anlaşmasının yapıldığı öne sürülüyor.

İlgili Haberler