Yeni aşk başladı! Farah Zeynep Abdullah'ın gönlünü kaptırdığı komedyen...

Yeni aşk başladı! Farah Zeynep Abdullah'ın gönlünü kaptırdığı komedyen...

Masumlar Apartmanı, Bergen, Bihter gibi yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran Farah Zeynep Abdullah ile aşk yaşamaya başlayan ünlü komedyen olay oldu.

Yeni aşk başladı! Farah Zeynep Abdullah'ın gönlünü kaptırdığı komedyen... Son dönemde Farah Zeynep Abdullah ismini çok fazla duyuyoruz. TRT1 ekranlarında yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisi tam üç sezon boyunca ekranda reyting rekorları kırmıştı.

Dizide ''İnci'' karakterini oynayan Farah Zeynep Abdullah herkesi performansıyla kendine hayran bırakmıştı.

Farah Zeynep Abdullah şimdilerde ise Bergen ve Bihter filmiyle adından sıkça söz ettiriyor. Daha çok iş hayatıyla gündeme gelen Farah Zeynep Abdullah özel hayatıyla pek gündeme gelmiyordu. Farah Zeynep Abdullah hakkında bomba bir iddia gündeme geldi.

t25-farah-zeynep-abdullahin-a-634.jpg

Gelen bilgiye göre Farah Zeynep Abdullah ses getirecek bir magazin iddiasıyla gündemin üst sırasına yerleşti.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'IN AŞK YAŞADIĞI KOMEDYEN

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan haberde Farah Zeynep Abdullah'ın birlikte olduğu isimle ilgili detaylar paylaşıldı.

Farah Zeynep Abdullah son dönemde çekimleri 1 Mayıs’ta biten TAFF Pictures imzalı “Aşk-ı Memnu” eserinin film uyarlaması “Bihter”le adından söz ettiriyor. İzlenme rekorları kıran “Bergen” filmiyle beraber artık rol aldığı projelere “kreatif yapımcı” olarak da adını yazdırmaya başlayan oyuncunun bir süredir gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı da ortaya çıktı.

4a0d630c-8a94-7f18-bf13-5df56cc23df9.jpg

Farah Zeynep Abdullah kalbini komedyen Yavuz Günal’a kaptırdı. Reklam ve grafikerlik de yapan Günal, BKM Mutfak’ta “Yavuz Diye Bir Çocuk” adlı gösteriyle seyirci karşısına çıkıyor.

Farah Zeynep Abdullah, sevgilisi Yavuz Günal’ı yakın dostlarıyla da tanıştırdı. Yeni gösterisine hazırlanan Günal, 15 Haziran’da BKM Mutfak’ta eski oyununun son gösterisiyle seyirci karşısına çıkacak.

İlgili Haberler