TRT1 dizisinde neler oluyor? Teşkilat dizisine apar topar 2 isim daha veda etti..

TRT1 dizisinde neler oluyor? Teşkilat dizisine apar topar 2 isim daha veda etti..

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat'a 2 oyuncu daha veda etti..

TRT1 dizisinde neler oluyor? Teşkilat dizisine apar topar 2 isim daha veda etti.. - Teşkilat dizisi, Türkiye tarihinin en çok izlenen dizileri arasındadır. Pazar akşamları ekrana gelen dizi kısa sürede ilgi çekmeyi başarmıştı.

TRT1 dizileri arasında en sevileni!

Teşkilat dizisi, TRT1 dizileri arasında en sevilen ve en çok izlenen dizi olarak dikkat çekiyor. Ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı.

TRT1 dizisi Teşkilat'tan peş peşe veda haberleri geliyor. Dizinin başlangıcında yer alan isimler peş peşe diziden ayrılmışlardı.

16582324-728xauto.jpg

Kadroya elbette yeni oyuncular da katılmıştı. Ancak katılanlar kadar gidenlerin sayısı epey fazla. Dizi haberlerinde usta isimlerden biri olan gazeteci Birsen Altuntaş yeni bir haber paylaştı. Buna göre Teşkilat dizisinden 2 oyuncunun daha ayrıldığı öğrenildi.

TEŞKİLAT DİZİSİNE PEKİ KİMLER VEDA ETTİ?

.

“Teşkilat” dizisi yenilenen kadrosuyla bu sezon da büyük bir ilgiyle izleniyor. Murat Yıldırım ve Deniz Baysal’ı buluşturan dizinin 4. sezon kararı henüz ekibe duyurulmadı. Yeni oyuncu anlaşmaları yapılmadı. Ancak dizinin yeni sezonda da devam edeceği konuşuluyor ve seçimden dolayı yeni bir değişiklik olmazsa “Teşkilat”ın 79. bölümde sezon finali yapılması planlanıyor.

gurkan-1.png

Bu arada dizide iki bomba ayrılık yaşanacak. Geçen sezon “Yıldırım” rolüyle dizinin başrol oyuncu kadrosuna katılan değerli oyuncu Gürkan Uygun ekibe önümüzdeki bölümlerde veda edecek. Diğer veda edecek oyuncu ise diziye “Siyah İnci” rolüyle renk katan güzel ve başarılı oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat…

816.jpg

YENİ SEZON NE ZAMAN?

TRT1 dizisi Teşkilat'ın yeni sezon çekimleri gelen bilgiye göre Ağustos'ta başlayacak. Eylül 2023'ün ikinci haftası ise dizi yeniden seyircilerle buluşacak. Teşkilat dizisi pazar akşamları ekrana gelen bir televizyon dizisidir.

İlgili Haberler