ATV'nin sevilen dizisinin final tarihi belirlendi... Üç bölüm sonra tümüyle dizi ekrana veda ediyor

ATV'nin sevilen dizisinin final tarihi belirlendi... Üç bölüm sonra tümüyle dizi ekrana veda ediyor

ATV dizisinin final tarihi belirlendi

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çok sayıda TV dizisi için peş peşe final kararları gelmeye başladı. Bazı diziler sezon finali yaparken bazı diziler ise tümden final yapıyor.

ATV DİZİSİNE FİNAL KARARI ÇIKTI

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan habere göre; Sezon sonu yaklaştıkça dizilerin kaderleri de tek tek belli oluyor. Havaların ısınması ve okulların tatile girmesiyle şekillenen sezon bitiş tarihlerine göre bir dizinin daha veda zamanı belli oldu. atv’nin NGM imzalı dizisi “Bir Küçük Gün Işığı”nın final tarihi belli oldu.

Seray Kaya ve Berk Oktay’ı buluşturan dizinin 36. bölümde ekrana veda etmesine karar verildi. Geçen günlerde yurt dışı satışlarından dolayı dizinin yeni sezonda da devam edeceği söylentisi çıksa da diziyle ilgili alınan final kararı ekibe duyuruldu. Dizinin bu akşam 33. bölümü seyirciyle buluşuyor.

bir-kucuk-gun-isigi-oyunculari-kimdir-bir-kucuk-gun-isigi-dizisi-nerede-cekiliyor-ne-zaman-1662388332-6032.jpg

Bir Küçük Gün Işığı final yapıyor!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin gelecek sezonda da devam edeceği öne sürülmüştü. Ancak iddialar doğru çıkmadı. ATV yönetimi iddialı diziye final kararı aldı.

Bir Küçük Gün Işığı eski bölümleri ne olacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin eski bölümlerinin ATV internet sitesi ve youtube kanalında yayında olacağı öğrenildi.

395.jpg

Bir Küçük Gün Işığı dizisi oyuncuları kimlerdir?

Seray Kaya ve Berk Oktay'ın paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisinde Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz ve Azra Aksu gibi oyuncular yer alıyordu.

İlgili Haberler