Show TV ekranlarının sevilen dizisiydi. Kızılcık Şerbeti final tarihi belli oldu

Show TV ekranlarının sevilen dizisiydi. Kızılcık Şerbeti final tarihi belli oldu

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi ne zaman final yapacak sorusu cevap buldu.

Show TV ekranlarının sevilen dizisiydi. Kızılcık Şerbeti final tarihi belli oldu. Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi tartışmaların odağında olmaya devam ediyor. Bilindiği gibi dizi RTÜK cezasıyla büyük bir şok yaşamıştı.

Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili şimdi yeni bir haber basında yayınlandı. Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan haberde Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili son detaylara yer verildi.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNDEN AYRILAN OYUNCU KADROYA GERİ DÖNÜYOR

Gelen bilgiye göre kadrodan ayrılan oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisine geri dönüş yaptı ve Show TV yönetimi de Kızılcık Şerbeti dizisinin final tarihini belirledi. Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin hayranlarını yakından ilgilendiren haberimizin detaylarını sizler için derledik. İşte Kızılcık Şerbeti dizisi final tarihiyle ilgili tüm detaylar.

949908.jpg

Kızılcık Şerbeti” dizisi RTÜK’ten aldığı ceza nedeniyle 2 hafta ekrandan uzak kalmış, fenomen dizi alınan yürütmeyi durdurma kararı üzerine geçen hafta ekrana dönmüştü. RTÜK‘ün açtığı dava devam ediyor. Ancak mahkeme yargılama devam ederken yayıncı kuruluşun zararına engel olmak için yürütmeyi durdurmuştu. Bu arada ekrana gelmesindeki engel de ortadan kalkan “Kızılcık Şerbeti” Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı fenomenleşen karakterleriyle bu akşam yine heyecanlı bir bölüme sahne olacak. Dizinin bu sezon 29 ya da 30. bölümde sezon finali yapması planlanıyor. “Kızılcık Şerbeti”nin yeni bölümünde projeden ayrılan Alara Bozbey de konuk oyuncu oluyor.

.jpg

Dizide Ecem rolüne hayat veren Bozbey, Kayhan’la (Soydan Soydaş) ilgili Ömer’e (Barış Kılıç) önemli bir belge verip büyük bir koz yakalamasına yardım edecek. Alara Bozbey’in diziye bir bölüm konuk olacağı öğrenildi.

Öte yandan dizinin Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih (Doğukan Güngör) arasında gerilime neden olacak yeni oyuncusu Hamide Akkuş’un ise henüz projede kaç bölüm kalacağı netleşmedi.

İlgili Haberler