Kanal D'den iyi haber! Tarih belli oldu: 'Arka Sokaklar' sonunda geri dönüyor

Kanal D'den iyi haber! Tarih belli oldu: 'Arka Sokaklar' sonunda geri dönüyor

Dizide Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin, Kanal D İç Yapımlar’la anlaşmaya vardı. Yakında Arka Sokaklar tekrar geri dönüyor. Dizinin geri dönüşüyle ilgili detaylar belli oldu.

Bir süredir ekranlarda olmayan Kanal D dizisi Arka Sokaklar geri dönüş için gün sayıyor. Arka Sokaklar yeniden yayınlanmaya başlayacak.

duvar.com.tr adresinde yer alan bilgiye göre: Türker İnanoğlu’un sağlık sorunları nedeniyle ara verilen polisiye dizi 'Arka Sokaklar', yeni sezonda Kanal D'de seyirciyle buluşacak.

ANLAŞMALAR TEK TEK YAPILIYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Erler Film’in yapımcısı Türker İnanoğlu'nun bedelsiz olarak Kanal D İç Yapımlar’a devrettiği dizinin eski ekibiyle tek tek anlaşmalar yapılıyor.

NET TARİH VERİLDİ

Arka Sokaklar dizisi için net tarih verildi. Buna göre dizinin yayın tarihi de kesinleşmiş oldu.

Özgür Ozan’ın “Eylülde buluşuruz” mesajının ardından dizide Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin de Kanal D İç Yapımlar’la anlaştı.

63492f67933ccb309c0e30fd-ieoq-jpg.webp

Menajeriyle buluşan Ergin, "Eski hikâyenin yeni başlangıcı için, Hasan kardeşimle beraberiz….” mesajıyla Arka Sokaklar dizisinin ekibinde yer alacağını duyurdu.

Diziyi yine yönetmen Orhan Oğuz çekecek ve Ozan ile Sinan Yurdakul yazacak.

'Arka Sokaklar'ın çekimlerinin temmuz ortasında başlaması planlanıyor.

YENİ OYUNCULAR OLACAK

Öte yandan edinilen bilgiye göre bir süredir ekranlarda olmayan Arka Sokaklar dizisinde yeni yüzler de yer alacak. Kanal D ekranında yayınlanacak olan Arka Sokaklar dizisinde yer alacak yeni oyuncular şimdiden çok merak ediliyor.

AĞIRLIK ESKİ KADRODA

Ağırlık eski kadroda olacak. Ancak yeni yüzlerde yeni sezonda boy gösterecek. 17 yıldır ekranda olan Arka Sokaklar dizisi iddialı bir ekiple geri dönüş yapmış olacak.

İlgili Haberler