Sezon finali yapacak Kanal D dizisi Yargı'dan seyircileri üzen bir haber daha

Sezon finali yapacak Kanal D dizisi Yargı'dan seyircileri üzen bir haber daha

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Yargı dizisinin yakında sezon finali yapacağı duyurulurken diziden herkesi üzen bir fragman geldi.

Sezon finali yapacak Kanal D dizisi Yargı'dan seyircileri üzen bir haber daha.. Bir süre sonra Yargı dizisi sezon finali yapacak. Dizinin Eylül'de yeni bölümleri ekrana gelecek.

KAAN URGANCIOĞLU VEDA EDİYOR

Dizide Kaan Urgancıoğlu'nun oynadığı Ilgaz karakteri öldü. Bu gelişme seyircilerin yüreklerini dağladı. Gelen bilgiye göre Ilgaz yeni sezonda olmayacak.

3532039-815e61974bf6a95089db6b18b51722a5-640x640.jpg

Kaan Urgancıoğlu'nun diziye veda edecek olması tüm seyircileri derinden üzdü. Kaan Urgancıoğlu'nun vedası herkesi şok ederken seyircileri derinden sarsan bir haber daha geldi.

gecce.com.tr sitesinde yer alan bir içerikte Yargı hayranlarını üzen son fragmanın detayları ve Yargı'nın final bölümüne ilişkin özet paylaşıldı.

YÜREKLER DAĞLANACAK

Yayınlanan fragmanı seyreden seyircilerin yürekleri dağlandı. Yargı oyuncularının da duygusal fragmana kayıtsız kalmadıkları görüldü.

KANAL D DİZİSİ YARGI'DA 63.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

20230505-sezon-finali-yapacak-yargidan-duygu-yuklu-tanitim-963353-356d014214dcadaa40f1.jpg

Ceylin’in Eren’den Ilgaz’ın bir kıyafetini istediği tanıtımda Ceylin’in Ilgaz’a gittiği ve gözyaşlarına hâkim olamadığı anlar izleyenlere duygu yüklü bir bölümün sinyallerini veriyor.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal,Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

‘Yargı’ sezon finaliyle 7 Mayıs 2023 pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

İlgili Haberler