Yargı'dan ayrılan oyuncu yeni dizisini buldu! TRT1'e geçti!

Yargı'dan ayrılan oyuncu yeni dizisini buldu! TRT1'e geçti!

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki Yargı dizisine veda eden oyuncu yeni dizisini buldu.. Yeni dizisi TRT1'de yayınlanacak.

Yargı'dan ayrılan oyuncu yeni dizisini buldu! Set 18 Mayıs'ta... Yakında sezon finaline hazırlanan Yargı dizisinden geçtiğimiz günlerde Yiğit Kalkavan ayrılmıştı. Yiğit Kalkavan, Yargı dizisinde Pars savcının en yakınında yer alan Rıdvan karakterini oynuyordu.

YENİ DİZİSİYLE İLGİLİ BİLGİLER GELDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan haberde; Yiğit Kalkavan'ın yeni dizisiyle ilgili detaylara da yer verildi.

“Kendi Düşen Ağlamaz” dizisinin 18 Mayıs günü sete çıkması planlanıyor. NGM imzalı dizi iddialı kadrosuyla dikkat çekiyor. İnci Balabanoğlu’nun yöneteceği dizinin kadrosuna çok yetenekli bir oyuncu daha katıldı; Yiğit Kalkavan… Yakın zaman önce reyting rekortmeni “Yargı” dizisinden ayrılan genç yıldız, dizi sektörünün en başarılı yapım şirketleri arasına girmeyi başaran NGM’yle el sıkıştı.

yigit.png

Yiğit Kalkavan yeni dizisinde bir de sürprizle karşılaştı. Kalkavan “Yargı” dizisinde Rıdvan rolüne hayat veriyordu. Genç oyuncuya “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisinde de “Rıdvan” karakteri teklif edildi. İsminin değiştirileceği tahmin edilen “Rıdvan Gemlik” karakteri, Serkan’ın (Enes Koçak) en yakın arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacak. Dizi haziran ayında TRT1’de seyirciyle buluşacak.

TRT1 dizisiyle ilgili detaylar:

TRT1, Kendi Düşen Ağlamaz isimli dizi projesini görücüye çıkaracak. Yönetmenlik koltuğunda İnci Balabanoğlu’nun oturduğu Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin senaristliğini Gülbike Üte ve Tuna Kıygı üstleniyor. Öte yandan tamirci ustası Serkan ile bir otelde staj yapan Alize’nin hikayesini gözler önüne serecek Kendi Düşen Ağlamaz projesinin genel yönetmenliğini Emre Kabakuşak yapıyor.

whatsapp-image-2023-05-03-at-16-22-40-1-768x1024.jpg

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCULARI KİM?

Eylül Tumbar ile Enes Koçak "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinde başrolü paylaşacak.

İlgili Haberler