Kanal D dizisi Camdaki Kız'da hikayenin sonu.. Ölerek diziye veda etti

Kanal D dizisi Camdaki Kız'da hikayenin sonu.. Ölerek diziye veda etti

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerindeki Camdaki Kız dizisinde veda..

Kanal D dizisi Camdaki Kız'da hikayenin sonu.. Ölerek diziye veda etti.. Camdaki Kız oyuncusu Devrim Yakut diziden ayrılıyor.

YIKICI BİR VEDA DAHA

Camdaki Kız dizisinde Feride karakterine can veren Nur Sürer kısa bir süre sonra diziden ayrılmıştı. Nur Sürer'in ayrılığı seyircileri derinden üzmüştü.

DEVRİM YAKUT VEDA ETTİ

Camdaki Kız dizisinde 3 sezondur seyirciyle buluşan Devrim Yakut, diziden ayrıldı. Hikayesi sona eren Devrim Yakut ekiple vedalaştı.

606f334f79da3e1358ceeace.jpg

Devrim Yakut'un can verdiği Gülcihan karakteri diziye ölerek veda etti. Yayınlanan fragmanda herkesi ağlatan görüntüler gösterildi.

CAMDAKİ KIZ'IN FİNALİ DE YAKLAŞTI

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerindeki Camdaki Kız dizisinin finali de yaklaştı. Haziran 2023 öncesi dizi final yaparak ekranlara veda edecek.

YIKICI SON

Öte yandan Camdaki Kız dizisinin finaliyle ilgili bilgiler de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dizide yer alan Hayri karakteri canından olacak.

Nalan ve Türkan haricinde başka bir kadına aşık olacak. Laz kızı olarak bilinen karakter Hayri'nin sonunu getirecek.

LAZ KIZI KİM OLDU?

Birsen Altuntaş imzalı haberde Laz kızıyla ilgili detaylar paylaşıldı.

camdaki-kiz-da-nalan-ve-hayri-koseye-sikisti-1663914031-501-x750.jpg

Camdaki Kız dizisi haziran ayında ekrana veda edecek. Reyting rekortmeni dizi için bir süredir çok etkili bir karakter olan “Laz Kızı”na hayat verecek oyuncu aranıyordu. Rol için sektörün önde gelen birçok önemli ismiyle görüşüldü. Sonunda rol şarkıcılık kariyerini başarıyla sürdüren Alya’nın oldu. Oyunculuk yeteneğiyle de artık adından söz ettirmeye hazırlanan Alya’nın hayat vereceği “Laz Kızı” dizinin kaderini belirleyecek.

alya-4.png

Kitaba göre Sedat’tan (Feyyaz Şerifoğlu) boşanan Nalan (Burcu Biricik) ile Hayri’nin (Cihangir Ceyhan) beraberliği Hayri’nin eşi Türkan’la (Hivda Zizan Alp) boşanamaması üzerine çıkmaza girince Hayri’nin hayatına ağzı bozuk ve belalı bir tip olan Laz Kızı girecek. Hayri’nin sonunu Laz Kızı getirecek ve kendisine ümit veren Hayri’nin Türkan ve Nalan’dan kopamamasına dayanamayıp onu hem de çocuklarının gözü önünde silahla vurarak öldürecek. Dizide ise hikâyenin nasıl şekilleneceği, Hayri’nin ölüp ölmeyeceği ve Nalan’ın tekrar Sedat’a dönüp dönmeyeceği ise merak konusu…

İlgili Haberler