Yargı dizisinde seyircilerin korktuğu an geldi! Başrol ayrılığı kesinleşti

Yargı dizisinde seyircilerin korktuğu an geldi! Başrol ayrılığı kesinleşti

Yargı dizisinden ayrılacak başrol belli oldu. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki Yargı dizisinden gelen son haber seyircileri çok üzdü.

2 sezondur ekranda olan Yargı dizisiyle ilgili hemen hemen her gün basında yeni bir haber yayınlanıyor. Yayınlanan son haber ise seyircileri yıkacak türden oldu. Yargı dizisi 2.sezona Ceylin şokuyla başlamıştı.

CEYLİN NEDEN TUTUKLANDI?

Yargı dizisinin sezon finalinde Ilgaz karakterini oynayan Kaan Urgancıoğlu'nun dizide öldüğü görülmüştü. Katil olarak ise Ceylin tutuklanmıştı. 2.sezon başladığında ise dizi 6 ay zaman atlamasıyla geçmişi seyircilere anlatmaya başlamıştı.

Seyirciler rahat bir nefes almış ve Kaan Urgancıoğlu'nun ayrılmadığını görünce çok sevinmişlerdi.

NORMAL ZAMANA GERİ DÖNÜLDÜ

Ancak geçtiğimiz hafta itibariyle normal zamana geri dönüldü. Yargı dizisinde Ilgaz'ın öldürüldüğü bölüm resmen başlıyor. Katil ise Ceylin değil. Ankara'dan gelen Turgut Ali çıktı.

SEYİRCİLERİ YIKAN GELİŞME

Yargı dizisinden son bir kaç gündür Kaan Urgancıoğlu'nun ayrılacağına yönelik haberler yayınlanıyordu. O haberler doğru çıktı. Kaan Urgancıoğlu'nun bu bölümden sonra vedası bekleniyor.

DİZİYLE İLGİLİ SON DETAYLAR

Öte yandan Yargı dizisinin 30 Nisan 2023 pazar akşamı yayınlanacak bölümünde yaşanacaklarla ilgili televizyongazetesi.com'da da bazı detaylar paylaşıldı.

Kanal D ekranında Pazar akşamları izleyicilerle buluşan Yargı dizisinde 62. bölümde önemli olaylar yaşanacak. Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz karakteri vuruluyor.

Pisliğe bulaştığı ortaya çıkan ve Ilgaz’ın da bir yol bulmaya ikna çabası sonuç vermeyen Turgut Ali’nin silahından çıkan kurşun ile Ilgaz vurulacak.

Dizinin sezon sonundaki finaline adım adım gidilirken yaşanacak olan gelişmeler izleyicileri daha da çok meraklandırdı. Birçok dizi hayranı Ilgaz karakterinin öleceğine yönelik sezon başındaki fragmanın etkisindeydi…Şimdi de Ilgaz’ın vurulması ve sezon sonuna az bir zaman kalması ile dizinin hikayesinde ne tür gelişmeler yaşanacağı net değil ama heyecan arttı.

Sema Ergenekon’un başarılı senaryo matematiği ile 2 sezondur çok iyi reytingler elde eden Yargı dizisinde sona doğru gidilirken herkisin şaşıracağı sahneler yaşanacak.

Yargı’nın 62. bölüm fragmanı yayınlandı! Ilgaz vuruluyor! Turgut Ali’nin yaşanan olaylarla bağlantısı ortaya çıkınca herkes şaşkına dönüyor.

Öte yandan Ilgaz Turgut Ali’yi ikna etmek için yanına gidiyor. Her şeyi çözebileceklerini söyleyen Ilgaz, Turgut Ali’ye zaman da tanıyor. Ancak Turgut Ali, arkasını dönen Ilgaz’ı vuruyor.

Yargı heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Kaynaklar: Kanald.com.te - Televizyongazetesi.com - Derleme: Üsküp Haber