6 sezondur ekrandaydı... FOX TV'den Yasak Elma dizisinin yerine yeni dizi!

6 sezondur ekrandaydı... FOX TV'den Yasak Elma dizisinin yerine yeni dizi!

6 yıldır ekranda olan TV dizisi ''Yasak Elma'' kısa bir süre sonra final yaparken yerine yeni dizi geliyor.

6 sezondur ekrandaydı... FOX TV'den Yasak Elma dizisinin yerine yeni dizi! - Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisi tam 6 yıl boyunca ülkenin en çok izlenen dizilerinden biriydi. Yasak Elma dizisi için FOX TV dev bütçeler ayırmıştı.

HEPSİ GİTTİ YASAK ELMA KALDI

Şimdiye dek FOX TV ekranlarında çok sayıda dizi yayınlandı ve bir çoğu final yaptı. FOX TV flaş bir hamle yaparak Yasak Elma dizisini ise inadına devam ettirdi.

FOX TV REYTİNG DEPOLADI

Yasak Elma dizisi sayesinde FOX TV adet reyting depoladı. Ancak 7 yıllık macera artık son buluyor. FOX TV ekranlarında Yasak Elma'nın hikayesi sona erecek.

fox-tv-de-yayinlanan-yasak-elma-dizisine-baris-kilic-veda-etti-dizi-haberleri-1622633259-001.jpg

Yasak Elma dizisi için yeni dizi hazırlıklarına başlayan FOX TV flaş bir hamle yaptı.

6 sezondur ekranda olan Yasak Elma dizisi final yapacak. FOX TV şimdiden Yasak Elma dizisinin yerine gelecek diziyi belirledi. Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; FOX TV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Dizideki ''Üç Kız Kardeş'' ayrıntısı ise dikkat çekti.

Üç Kız Kardeş'in yapımcısı Süreç Film yeni sezon için iddialı bir dizi hazırlıyor.

“Üç Kız Kardeş”in yapımcısı Süreç Film şu günlerde yeni bir proje hazırlıyor. Adı “Yanık Ülke”… Eylül ayı için hazırlanan dizinin ilk bölümü yurt dışında çekilecek. Diziyi Benal Tairi yönetecek. Tairi ve ekibi dizi için Montenegro’da mekan bakmaya hazırlanıyor.

233020630-benal.jpg

Oyuncu seçimleri geçen günlerde başlayan diziyi Sema Ali Erol, Mahir Erol, Türküler Özgül ve Redife Zerener kaleme alacak. “Yanık Ülke” yolları yurt dışında kesişen Kerem ile Sevda’nın Manisa’ya kadar uzanan etkileyici aşk hikâyesini konu alacak. Olaylar ilk kez gördüğü Sevda’ya yapılan haksızlığa karşı çıkan Kerem’in hapse girmesiyle başlayacak.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SEZON FİNALİ YAPIYOR

Öte yandan Kanal D ekranlarında seyircilerle buluşan ''Üç Kız Kardeş'' dizisi sezon finali yapacak. Kısa bir süre sonra sezon finali yapacak olan Üç Kız Kardeş dizisi Eylül'de seyircilerle yeniden buluşacak.

FOX TV ekranlarında yayımlanacak olan ''Yanık Ülke'' dizisinin kadrosunda yer alacak oyuncular şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda.

Kaynaklar: Cumhuriyet - Birsen Altuntaş - Derleme: Üsküp Haber

İlgili Haberler