Dedikodular doğru çıktı! Show TV'deki Kızılcık Şerbeti dizisinden final kararı! Veda tarihi de duyuruldu

Dedikodular doğru çıktı! Show TV'deki Kızılcık Şerbeti dizisinden final kararı! Veda tarihi de duyuruldu

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi yeni başlamasına rağmen erken final kararı aldı. Dizinin sezon finaliyle ilgili bilgiler belli oldu

Kısa sürede büyük ilgi çeken diziler arasında yer almaktadır Kızılcık Şerbeti dizisi. Kızılcık Şerbeti dizisi hikayesi ve güçlü kadrosuyla dikkat çekmeyi başaran bir SHOW TV dizisi.

RTÜK KISKACINDA

Cumhuriyet.com.tr sitesinde yer alan habere göre; Kızılcık Şerbeti dizisinin final tarihiyle ilgili ilk bilgiler geldi.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ SEZON FİNALİ YAPIYOR!

Show TV ekranlarının en çok dikkat çeken dizisi Kızılcık Şerbeti final yapıyor. Show TV ekranlarında yayımlanan Kızılcık Şerbeti dizisi kısa sürede ilgi çekmesine rağmen seyirciler tarafından en çok şikayet edilen dizi olmuştu. Dizinin sezon finali yapacağına dair iddialar basında yer almış ancak iddialara kanal sessiz kalmıştı. Show TV yönetimi iddiaları doğruladı. Kızılcık Şerbeti dizisine erken final kararı çıktı.

kizilcik-serbeti-yeni-bol-357-2-41.jpg

RTÜK CEZA YAĞDIRMIŞTI

RTÜK tarafından peş peşe ceza alan Kızılcık Şerbeti dizisi yayına ara vermek zorunda kalmıştı. Şimdi ise ikinci bir kötü haber geldi. Kızılcık Şerbeti dizisi final yapıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Gazeteci Birsen Altuntaş imzalı haberde ''Kızılcık Şerbeti'' dizisinin sezon finaliyle ilgili detaylara yer verildi. "Kızılcık Şerbeti" dizisi RTÜK'ün 18. bölümde geçen sahnede kadına baskının teşvik edildiği, kadının köle ve meta gibi gösterildiği iddiasıyla verdiği ceza nedeniyle 2 hafta ekrana gelmemişti.

Kızılcık Şerbeti dizisi konusu ve kadrosuyla sezon en çok ses getiren projelerinin başında geliyor. Faruk Turgut’un patronu olduğu Gold Film’in imza attığı dizi ülkemizin seçkin iki kalemi Melis Civelek ve Zeynep Gür imzası taşıyor. İki hafta RTÜK cezası nedeniyle yayınlanmayan dizi yeni bir gelişme olmazsa 29. bölümde sezon tatiline çıkıyor ve eylülde tekrar yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

kizilcik-serbeti-final-mi-yapiyor-gelen-aciklama-15783023-4401-m.png

Heyecanlı bölümlere sahne olan dizinin Nursema’sının (Ceren Karakoç) yeniden gelinlik giyeceği iddiası var. Bakalım söylentiler gerçek çıkacak mı?

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM ÇEKİMLERİ NE ZAMAN?

Show TV ekranlarının iddialı dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinin Eylül ayında yeni bölümleriyle ekrana geleceği duyurulmuştu. Gelen bilgiye göre Kızılcık Şerbeti dizisinin çekimlerine Ağustos ayının son haftasında başlanacak. Ağustos 2023 itibariyle çekimleri başlayacak olan Kızılcık Şerbeti dizisine yeni oyuncuların da dahil olması beklenmektedir.

3 GÜN ÖNCE HABER KONUSU OLMUŞTU

Kızılcık Şerbeti dizisinin final yapacağı 3 gün önce haber konusu olmuş ancak Show TV iddialara sessiz kalmıştı.

İlgili Haberler