Başvurmayan emeklinin hakkı yanıyor! 20 bin TL'ye yakın ek ödeme

Başvurmayan emeklinin hakkı yanıyor! 20 bin TL'ye yakın ek ödeme

ING Bank emeklilere 18 bin TL promosyon ödüyor. Başvuru yapmayan emekliler bu ödemeyi alamıyorlar

Emekli promosyonunda yeni dönem başladı. Çok sayıda kamu bankası emeklilere ödediği promosyon ücretlerine zam yaptı. Birçok emekli ise henüz bu ödemeleri alabilmiş değil. Ödemelerden yararlanmak için bankaya başvuru yapmak ve sözleşme yapmak gerekiyor.

ING Bank, emeklilere özel bir promosyon kampanyası düzenliyor ve bu kampanyada 18 bin TL'ye varan promosyon ödüyor. Bu promosyon, 2024 yılı içerisinde emekli maaşını ING Bank'a taşıyan emekliler için geçerli.

Peki, bu promosyondan yararlanmak için ne yapmak gerekiyor?

ING Bank'ın internet sitesinde promosyon ödemesiyle ilgili detaylara yer verildi. İşte o açıklama

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 18.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.

Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını ve emekli müşterilerimize sunduğumuz ayrıcalıkları kaçırmayın.

Eğer hâlâ emekli maaşınızı ING’ye taşımadıysanız e-Devlet Kapısı üzerinden veya Cebimdeki Danışman'la görüntülü görüşerek veya ING Telefon Bankacılığı'nı arayarak veya şubelerimize gelerek kolayca maaşınızı taşıyabilir, size özel sunulan ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Emekli maaş müşterimiz olarak;

  • Dijitalden gerçekleştireceğiniz para transferi işlemlerine masraf ödemezsiniz.
  • %3,94'ten başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabilir,
  • 3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabilir,
  • İlk defa ING Kredi Kartı başvurusu yaptığınızda, ilk 1 yıl kart ücret ödemezsiniz.

OFT kampanya koşullarına aşağıdaki ''Emekli 3.000 TL Otomatik Fatura Talimatı Kampanya Koşulları'' başlığı altından ulaşabilirsiniz.