Sözcü TV'den ayrılan Fatih Portakal yeni adresinde başladı! Büyük sürpriz...

Sözcü TV'den ayrılan Fatih Portakal yeni adresinde başladı! Büyük sürpriz...

Geçtiğimiz günlerde Sözcü TV'deki görevine ara veren Fatih Portakal yeni adresinde seyircilerle buluşmaya başladı.

Fatih Portakal, son dönemin dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Beklenmedik bir kararla geçtiğimiz yıllarda Fox TV'ye veda eden Fatih Portakal sonrasında ise gazeteciliğe sosyal medya üzerinden devam etmişti.

KENDİ KANALINI KURDU

Fox TV'yi bıraktıktan sonra kendi youtube kanalını kuran **Fatih Portakal** uzun bir süredir youtube kanalından gazeteciliğe devam ediyordu.

17289589-728xauto.jpg

YILMAZ ÖZDİL GİTTİ FATİH PORTAKAL GELDİ

Seçim döneminde Yılmaz Özdil'in Sözcü grubundan istifa etmesi üzerine Fatih Portakal, Sözcü TV ile bir anlaşma sağlamıştı. Bir süredir ekranda olan Portakal geçtiğimiz günlerde yaz tatiline çıktı. Öte yandan Portakal'ın Eylül ayında yeniden ekranda olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

TEKRAR YAYINLARA BAŞLADI

Fatih Portakal yeni adresinde yayınlara başladı.

odatv'de yer alan habere göre; Fatih Portakal yeni adresini şu sözlerle duyurdu

portakaldan-sandik-sovu-1685262140-0506.jpg

Fatih Portakal, “Birileri mutlaka özlemiştir,” diye düşünüyorum. Özlemeyenler izlemeyebilir. Sabah 11 yeni YouTube mekanımda yayınım başlıyor. Duyanlar duymayanlara söylesin.” Notuyla paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı.

“YouTube yayınlarına başlıyoruz. Yarın sabah, pazartesi günü saat 11.00’de sizleri YouTube yayınıma davet ediyorum. Gündemi değerlendireceğiz, bol bol konuşacağız. Sizlerin yorumlarına da yer vereceğiz. ‘Sözün Özü’ programın adı.” İfadelerini kullandı.