En acımasız 3 burç... Tehlikeli ve öfkeli burçlar arasında ilk sırada yer alıyorlar

En acımasız 3 burç... Tehlikeli ve öfkeli burçlar arasında ilk sırada yer alıyorlar

Bazı burçlar gerçekten tehlikeli olabilmekte. Acımasız burçlar listesi paylaşıldı.

En acımasız 3 burç... Tehlikeli ve öfkeli burçlar arasında ilk sırada yer alıyorlar. Yapılan bir araştırmada en tehlikeli ve en acımasız burçlar listesi paylaşıldı. Peki hangi burçlara karşı dikkatli olmakta fayda var?

Öfke ve acımasızlık gerçekten kötü duygular. Herkes ilişkilerinin sevgi ve saygı içerisinde yürümesini ister.

Ancak birçok ilişki karşılıklı sevgi ve saygının kalmamasından dolayı kısa sürede bitebiliyor. Yapılan bir araştırmada öfke ve acımasızlığın karakter olarak bazı burçlarda çok daha fazla olduğunu ortaya koydu.

Özellikle bazı burçlar var ki gerçekten çok acımasız ve öfkeli olabiliyor.

Yengeç: Yengeçler, en tehlikeli burçlar listesinde en üst sıralarda yer almaktadır. Duygusal, merhametli ve hoşgörülü olarak adlandırılan yengeçler aslında sağ gösterip sol vuran insanlardan oluşuyor. Yengeç burcundan olanlarla pek tartışmanız önerilmez.

Akrep: Kıskanç ve agresif hareketleriyle tanınan akreplerin bu listede olmaması elbette saçma olurdu. Akrep burçları, kendilerine yapılan kötülüğü unutmaz... Akrep burcu yalan konusunda ustadır. Eğer akrep burcuna yalan söylediyseniz akrep başınıza bela olabilir. Çünkü akrep asla yalanı affetmez. Çok tehlikeli olan akreple kimse kavga etmek istemez.

woman-228177-960-720.jpg

Yay: Listenin 3. sırasında ise yaylar yer alıyor. Karizmatik tavırları ve zekası ile etraflarındaki saygısını kazanan bu burç, suça eğilimlerinin fazla olduğu gözlemlenmiş. Yay çabuk sinirlenen ve çabuk parlayan burçlar arasında yer alır. Yay burcuyla tartışırken dikkatli olmanızda fayda var. Yay sinirlendiğinde gerçekten zor sakinleşir. Bu yüzden yay burcuyla ilişki kurarken dikkatli olmanızda büyük fayda var.

TERAZİ BURCUNA DA DİKKAT EDİLMELİ

Öte yandan terazi burcuna da dikkat edilmeli. Küçük bir sorundan bile deliye dönen terazi burcu çoğu zaman çekilmez olabiliyor. Terazi burcu özellikle iyi bir dedektif. Ondan sır saklanmayacağını bilmeniz gerek. Sırrı öğrense bile o kadar kincidir ki günlerce hiç belli etmez ve fırsatını yakaladığında kavga etmek için kullanırlar. Üste çıkma konusunda da üstlerine yoktur. Terazi burcu sinsi sinsi takipte kalma konusunda ustadır. Terazi burcu birini kandıracaksanız dikkatli olmanızda fayda var. Yalanınızı çözdüğü anda başınızın büyük belası olabilirler.

İLİŞKİDE EN ACIMASIZ BURÇLAR HANGİLERİ?

Öte yandan posta.com.tr sitesinde yer alan bir içerikte ise; İlişkilerde en acımasız burçların listesine yer verildi.

İKİZLER BURCU

İkizler burcu olanlar genellikle yüzünüze çok tatlı davranır. Çok sosyal ve konuşkan olan İkizler burçları arkadaş canlısı olur. Ancak İkizler burcu olanlar işler istediği gibi gitmediğinde arkanızdan konuşabilir.

Kötü yorumlarıyla canınızı sıkabilirler. İkizler burçları bu tavırları gösterirken mutlaka kendilerine göre bir gerekçeleri vardır. Ayrıca yanlış vaatlerde bulunabilirler ve amaçlarına ulaşmalarına yardım etmeniz için sizi kandırabilirler.

girl-2391693-960-720.jpg

YENGEÇ BURCU


Yengeçler, mecbur kalmaları halinde işlerini halletmek için çok manipülatif olabilirler.

Sorunlarını abartırlar, böylece sizi etkilerler ve siz de onlara yardım etmeye çalışırsınız. Yengeç burçları için hemen üzülebilirsiniz ve kendinizi onların işlerini yaparken bulabilirsiniz.

BAŞAK BURCU


Başak burçları yüzünüze karşı çok kötü davranmaz. Ama söz konusu iş hayatı olduğunda bambaşka birine dönüşebilirler. Başak burçlarının ikna kabiliyeti çok yüksektir.

Kendi suçlu olsa bile bunu kabul etmez ve hatayı hep karşı tarafta arar. Pasif-agresif stratejiler kullanarak manipüle etme ve hükmetme konusunda çok başarılı oldukları için kendinizi kötü hissettirebilirler.

man-932840-960-720.jpg

TERAZİ BURCU


Terazi burçları genellikle kendi halinde olur. Kimsenin işine karışmayı sevmez. Sevecen, mutlu ve tatlı dillidir. Ancak işler yolunda gitmediğinde birden değişebilirler.

Terazi burçları çok hırslı olur ve başarılı olmak için durmadan çalışır. Eğer yolunda gitmeyen şeyler varsa çevresindeki insanların moralini bozabilir ve onlara kötü davranabilirler.

AKREP BURCU


Akrep burçları ile konuşurken ve onlara sırrınızı verirken dikkatli olmanız gerekir. Çünkü işler istediği gibi gitmediğinde Akrep burçları sizin sırrınızı kullanabilir.

forehead-65059-960-720.jpg

Akrep burçları genellikle gizemli burçlardır. Kendileriyle ilgili çok fazla açık vermezler. Ancak çevresindeki her insanın onlara karşı şeffaf olmasını beklerler. Akrep burçlarını kızdırdığınızda tüm sırrınızı herkese açık edebilirler.

Koç, Boğa, Aslan, Yay, Oğlak. Kova ve Balık burçları da zaman zamana acımasız davranabilir. Ancak onlar insanlarla uğraşmayı pek sevmezler. Öte yandan duygusal gibi görünen insanların da zamanla öfkesini kontrol edemedikleri ortaya çıkmıştır. Özellikle duygularını kontrol edemeyen insanlar çok çabuk sevindikleri gibi çok çabuk sinirlenebilmekteler. O nedenle duygularını kontrol edemeyen insanlara karşı dikkatli olmakta yarar var.

İlgili Haberler