Uğraşıp kendinizi üzmeye gerek yok! Partnerinizden ayrılmak için 10 gerçek bahane!

Uğraşıp kendinizi üzmeye gerek yok! Partnerinizden ayrılmak için 10 gerçek bahane!

Bazen ayrılık kaçınılmaz olur. Partnerinizden ayrılmak için boşuna bahane üretmeyin işte ayrılık için ilişki bitiren 10 bahane

Aşkın zamanla ölüp yerini arkadaşlığa ya da nefrete bıraktığına dair birçok insanın şikayet ettiği bir durum var. Bu süreçte bazı çiftler ayrılırken, bazıları da birbirlerine bağlı kalmaya çalışıyorlar. Ancak, bahaneler gerçekçi olmadığından ayrılmak isteyenler için bir çıkış yolu sunan bir site var: haberciniz.biz.

Ayrılmak kolay değil ve bu süreçte insanlar acı çekebiliyorlar. Ancak, zamanla bu acı azalıyor ve yeni bir aşka yelken açılıyor. Haberciniz.biz sitesinde yer alan bahaneler, ayrılık acısını hafifletmek için kullanabileceğiniz öneriler sunuyor.

Bahaneler arasında en yaygın olanlarından biri, farklı hayat tarzlarına sahip olmak. İki kişi arasında uyumsuzluk varsa, ayrılmak en mantıklı seçenek olabilir. Diğer bir bahane de, iş hayatının yoğunluğu. Eğer biri sürekli çalışıyor ve diğer kişiyle vakit geçiremiyorsa, bu da ayrılık sebebi olabilir.

Haberciniz.biz sitesinde yer alan bahaneler, ayrılık acısını hafifletmek için kullanabileceğiniz öneriler sunuyor. Ancak, unutmayın ki her ilişki farklıdır ve herkesin ayrılma nedenleri farklı olabilir. Önemli olan, karşılıklı saygı ve anlayışla ayrılmak ve yeni bir başlangıç yapmak.

treason-6971578-1280.jpg

İŞTE AYRILMAK İSTEYENLERİN BİLMESİ GEREKEN 10 BAHANE

PARTNERİNİZDEN AYRILMAK İÇİN 10 GERÇEK BAHANE

1- Uyumluluk eksikliği

Uyumluluk, bir ilişkinin uzun vadeli başarısında büyük öneme sahiptir. Ortakların temelde farklı değerleri, hedefleri veya çıkarları varsa bu kalıcı anlaşmazlıklara ve memnuniyetsizliğe yol açabilir. O nedenle uyumluluk yoksa aranızda bu bir ayrılık sebebi olabilir.

2- Güven kaybı

Güven, herhangi bir sağlıklı ilişkinin temelidir. Sadakatsizlik ya da sürekli sahtekarlık gibi nedenlerle güven defalarca kırılmışsa o zaman ilişkiyi yeniden düzeltmek zorlaşır.

3- Duygusal ya da fiziksel taciz

Kötü niyetli davranışlara kimse müsamaha göstermemelidir. Bu yüzden ilişkinizde duygusal ya da fiziksel olarak taciz gördüyseniz bu ilişkiniz için iyi bir şey değildir.

4- Farklı dünya görüşü

İlişkilerde bakış açıları çok önemlidir. Farklı kültürlerde büyüdüyseniz bu ciddi bir sıkıntı yaratabilir. Eğer aranızda vizyon farklılığı söz konusuysa ne yazık ki o zaman ayrılık daha iyi bir seçenek olarak görülebilir.

broken-heart-6968646-1280.jpg

5- İletişim veya duygusal bağlantı eksikliği

Eksik bir bağlantı, ayrılmanın en yaygın ve meşru mazeretlerinden biridir. Etkili iletişim ve duygusal bağ, tatmin edici bir ilişki için hayati öneme sahiptir. Kendini ifade etmede, birbirinin ihtiyaçlarını anlamada veya duygusal yakınlık kurmada kalıcı bir yetersizlik varsa bu durum yalnızlık ve hayal kırıklığı duygularına yol açabilir. Sonucu da ayrılığa yol açabilir.

6- Sadakatsizlik

Aldatma önemli bir güven ihlalidir. Eğer ilişkinizde sadakatsizlik varsa o zaman ilişkiniz için kırmızı bayrak anlamına gelir. Bir süre sonra da bittiğine şahit olabilirsiniz.

7- Toksik davranışlar

Eşlerden biri ya da her ikisi de toksik davranışlarda bulunursa ve uyumsuz yaşam tarzları sürdürürse, bir ilişki savunulmaz hale gelir.

8- Cazibe kaybı

Fiziksel çekim, bir ilişkinin tek temeli değildir. Ancak romantik bir bağın sürdürülmesinde rol oynar. Ortaklar arasında önemli bir çekim kaybı varsa, bu ilişki içindeki genel samimiyet ve tatmin seviyesini etkileyebilir.

9- Kişisel gelişim

Bireyler sürekli olarak gelişir. Bazen de kendi gelişim yolcukları onları farklı yönlere sürükleyebilir. İnsanlar, kendilerinin yeni yönlerini keşfettikçe değerleri, ilgi alanları ve öncelikleri değişebilir.

10- Sorunları çözememe

Sürekli olarak aynı konuda sorun yaşıyorsanız, etkili problem çözme ve çatışma çözme becerileriniz az demektir. Sorunu çözmüş gibi olup sonrasında yine aynı sorunlar söz konusu oluyorsa o zaman ilişkinizin bitmesi sizin için daha hayırlı olabilir.

broken-heart-6968647-1280.jpg

Milliyet'in haberine göre, mutlu ilişkinin bazı sırları şunlardır:

  • Bir sorunun varlığını o an için bastırabilirsiniz ancak bu bir ilgisizlik ve dargınlığa sebep olur. İlişkinizin daha iyi olması için gerçek düşüncelerinizi açıkça ifade etmelisiniz.
  • Kendinize ve partnerinize verebileceğiniz en güzel hediye, kişisel gelişimdir.
  • Yenilgilerinizde birlikte ağlayın.
  • Nazik olun ve aranızda iyi bir iletişim kurun. Her şeyi birbirinizle paylaşın.
  • Onu mutlu edecek sürprizler yapın.
  • Gerektiği zaman ödün vermeyi bilin.
  • Yapılacak iş bölümünü paylaşın ve herkes kendi görevini yapsın. Aranızda yaptığınız anlaşma her zaman sizi birlikte tutacaktır. Arada olabilecek ufak tefek kavgaları bile yok edecektir.
  • Benzer değerler olarak görülen para, din, eğitim, gelenek görenekler çok önemlidir. Bir ilişkide bu değerlerden hiç biri yoksa mutlu olmak imkânsızdır. Yaşayacak olduğunuz ilişkiye başlamadan önce bu değerleri gözden geçirin.
  • Biraz yalnız zaman geçirmesine izin verin. Arkadaşlarıyla takılmak istediği zaman sakın surat asmayın ve ona bu yönde destek verin. Biraz farklı ortamlar görmesini sağlayın.
  • Sevdiğiniz kişiyi övmek ve heyecanlı olduğunu bildirmek önemlidir. Onu her zaman takdir edin ve övün. Onun yaptığı doğru şeylere destek verin ve onu başarılı bulduğunuzu söyleyin.

İlgili Haberler