Nispet konusunda üstlerine yok. En kindar 3 burç açıklandı.. Onlarla sakın tartışmayın

Nispet konusunda üstlerine yok. En kindar 3 burç açıklandı.. Onlarla sakın tartışmayın

Bazı burçlar sahiden kindar oluyorlar. İngiliz araştırmacılar hasımlıklarıyla gına getirecek 3 burç hakkında bilgiler verdi. Bu burçlar arasında Başak, Yengeç ve Boğa burcuna ayrı bir parantez açmak gerekiyor

Siz ne yaparsanız yapın onları bir kere kızdırdıysanız dillerinden düşmezsiniz. Bazen bu durum bu kadar kolay unutulmaz. İçlerindeki nispet ve kincilik farklı şeyler yapmaya da sürükleyebilir. İşte içerisinde yangınlar kopan ve öfkeleriyle yaka silktiren 3 burç hakkında önemli bilgiler.


Cumhuriyet.com.tr'de yer alan bir habere göre; en kindar burçların başak, yengeç ve boğa burcu olduğu açıklandı.

YENGEÇ BURCU

conversation-799448-1280.png

Yengeç genel olarak kimseye kötülük yapmayı sevmez. Ancak kendine yapılan kötülüğü asla unutmaz. Yengeç burçları intikam almaz ancak yaşadıkları kötü anı da burnunuzdan getirene kadar uğraşırlar. Yengeç bir anda parlayan bir burç olduğu için dikkat etmek gerekir. Yengeçlerin elbette iyi özellikleri de var. Yengeç burçları asla kendisine kötülük yapılmadıkça içinde kin biriktirmez. Yumuşak huylu olan Yengeç burçları yürekleri yanınca bambaşka biri olurlar. O nedenle siz siz olun Yengeçlerle sakın tartışmaya girmeyin.


BOĞA BURCU

Damarına basıldığı an Boğa burcundan öfkelisini göremezsiniz. Boğa genel olarak lider burçlar arasında kendisine yer bulan bir burçtur. Normalde aşırı kontrolcü olan Boğa burcu yaşadıkları olumsuzluğu kabul edemeyince bunu bir şekilde dışarı vururlar. Haksızlığa uğrayan Boğa burcu bambaşka birine dönüşür. Boğa'da bir anda parlayan bir burçtur. Öfkesini kontrol edemez. Boğa burcunun yanan kin ateşi her zaman diridir. Sizi affetse bile ona yaşattıklarınızı unutmaz. Yıllar geçse bile Boğa geçmişle her an karşınıza çıkabilir.

BAŞAK BURCU

Başak burcunun kini ölene kadar sürer. Başak genel olarak duygusal bir burç olarak bilinir. İncindiği zaman gerçekten de tam bir çılgına dönerler. Sizi canınızdan bezdirecek kadar kötü olurlar. Laf sokarak intikam almaya çalışır. Bir süre unutmuş gibi yapar ardından birden yeniden parlayarak yükselir. Başak yıllar geçse de yapılan kötülüğü unutmaz. Unutturmaz!. Başak burcunun kini sonsuzdur. Nereye gitse ona yaşatacağınız en ufak kaosta tüm geçmişi hatalarınızı önünüze serer. Siz siz olun Başak burcuyla sakın ama sakın tartışmayın.


EN AFFEDİCİ BURÇLAR HANGİLERİ?

starry-sky-2533021-1280.jpg
Affedici olmak, bir insanın sahip olabileceği en güzel özelliklerden biridir. Affedici insanlar, geçmişte yaşanan olumsuzlukları arkalarında bırakarak, geleceğe umutla bakarlar. Affedici burçlar, ilişkilerinde daha mutlu ve huzurlu olurlar. Peki, hangi burçlar en affedici burçlardır? İşte cevabı:

* Balık: Balık burcu, zodyakın en hassas ve duygusal burcudur. Balık burcu insanları, başkalarının acılarını hisseder ve onlara yardım etmek isterler. Balık burcu, affetmenin bir erdem olduğunu bilir ve kendisine yapılan hataları kolayca unutur. Balık burcu, sevgi dolu ve merhametli bir burçtur.


* Terazi: Terazi burcu, adalet ve uyum arayan bir burçtur. Terazi burcu insanları, çatışmalardan kaçınır ve herkesin mutlu olmasını isterler. Terazi burcu, affetmenin barışı sağladığını görür ve kendisine yapılan haksızlıkları hoşgörüyle karşılar. Terazi burcu, diplomatik ve nazik bir burçtur.

Bu haftaki astroloji bültenimizin sonuna geldik. En affedici burçların özelliklerini öğrendiniz. Siz de bu özellikleri hayatınıza uygulayarak, daha mutlu ve huzurlu olabilirsiniz. Bir sonraki bültenimizde görüşmek üzere.


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr Derleme: Uskuphaber.com

İlgili Haberler