Yüzdeki istenmeyen tüy ve kıllara karşı çok etkili! Balla karıştırılmalıymış….

Yüzdeki istenmeyen tüy ve kıllara karşı çok etkili! Balla karıştırılmalıymış….

Yüzdeki sorunlar **istenmeyen tüy ve siyah nokta** sorunlarından kurtaran en etkili kıl dökücü karışım . Sabah.com.tr adresinde derlenen içerikte herkesin işine yarayacak o yöntem paylaşıldı. Ana malzemeler arasında **limon** ve **bal** ilk sırada

İstenmeyen tüy, kıl ve siyah noktalar rahatsız edici sorunlardır. Yüz bakımına önem veren herkes bu üç sorundan rahatsız olurlar.

İstenmeyen tüy ve kıl sorununa karşı etkili doğal yöntemler sok dönemde popüler oldu. İşinize yaratacak birkaç doğal yöntemi derledik.

işte işinize yarayacak o yöntemlerle ilgili bilgiler

GEREKSİZ KİMYASAL TÜY DÖKÜCÜLER KULLANMAYIN

Yüz bakımında uzmanlar kimyasal ürünlerin kullanılmasını tavsiye etmezler. Eğer cilt bakımınıza önem veriyorsanız uzak durmanız gereken bu ürünlere dikkat etmelisiniz.

TAMAMEN DOĞAL YÖNTEMLERLE CİLT BAKIMI

Sabah.com.tr adresinde yer alan bir içerikte tamamen doğal olan bir yöntem paylaşıldı. Öğreneceğiniz bu yöntem sayesinde cilt bakımınızı yapabilir ve gereksiz kimyasallara para ödemekten kurtulabilirsiniz.

YÜZDEKİ TÜYLERİ YOK EDEN DOĞAL ÇÖZÜM

Sabah gazetesinde yer alan içeriğe göre üstelik yüzdeki tüyler için bir tutam yeterli oluyor. Tamamen tesadüfen bulunan bu yöntemde ana malzemeler arasında bal yer alıyor.

lemon-4217458-1280.jpg

YULAF EZMESİ BAL VE LİMON

Yulaf ezmesi, kaşıntı ve tahriş gibi birçok cilt rahatsızlığı için harika bir ilaçtır. Özellikle peeling için cilde çok faydalıdır. Bal ve limon suyu ile karıştırıldığında ise tüylerin büyük ölçüde dökülmesine yardımcı olur.

UYGULAMA:

Yulaf ezmesi, bal ve limonu bir macun haline getirin. Tüylü bölgenize masaj yaparak uygulayın. Ardından 15 dakika kadar bekletin. Bu kürü düzenli bir şekilde haftada iki kere uygulamaya özen gösterin. Sizde farkını hızlı bir şekilde göreceksiniz.

SİYAH NOKTALARA KARŞI EN ETKİLİ ÇÖZÜM

maxresdefault-005.jpg

Öte yandan siyah noktalara karşı da etkili bir yöntem bulunmakta. Hürriyet gazetesinin internet sitesi hurriyet.com.tr adresinde yayınlanan bir içerikte limon suyu ve yoğurt ile hazırlanan siyah nokta düşmanı karışımın detaylarına yer verildi. İşte yüzdeki siyah noktaları yok edecek o karışım

Limon sulu yoğurt maskesi

Bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı, gözlerinize gelmemesine dikkat ederek yüzünüze yayın ve 15 dakika bekleyin. Yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın. Bu sayede limon suyu cildi dezenfekte eder, sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt da cildi besler, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler. Haftada bir kez uygulamanız çözüm için yeterlidir.

İlgili Haberler