Akbank 1.500 TL ödül para verecek. Kampanya nasıl işleyecek banka açıkladı

Akbank 1.500 TL ödül para verecek. Kampanya nasıl işleyecek banka açıkladı

AKBANK yeni bir kampanya duyurdu ve bu kampanya kapsamında 1.500 TL ödeme yapacağını ilan etti

Emekli promosyon ücretlerinde beklenmedik bir artış gerçekleştiren Akbank yeni müşteriler kazanmak için çeşitli kampanyalar yapmaya devam ediyor.

Akbank sevindiren müjdesini duyurdu !

Emeklileri sevindiren Akbank bu kez müşterilerini sevindirecek bir duyuru yaptı. Ekonomi sitelerinde banka tarafından yapılan duyurunun detaylarına yer verildi.

AKBANK 1.500 TL PARA ÖDEMESİ YAPACAK

Akbank tarafından yapılan duyuruda tam 1.500 TL para ödemesi yapılacağı duyuruldu. Akbank'a ait resmi internet sitesinde yer alan içerikte Akbank tarafından müşterilere ödenecek olan 1.500 TL ödül parayla ilgili detaylara yer verildi. Kampanyadan yararlanmak isteyen Akbank müşterilerinin yakınlarını bankaya davet etmeleri gerekiyor.

AKBANK 1.500 TL'Yİ NASIL ÖDEYECEK?

Bankanın internet sitesinde yapılan duyuruda ödül para ödemesiyle ilgili şu detaylar paylaşıldı.

3.jpg

Davet Et Kazan kampanyasıyla Akbanklılar, kendileri için özel olarak oluşturdukları davet kodlarıyla tanıdıklarını mobilden Akbanklı olmaya davet ediyor.

Davet kodu ile mobilden Akbanklı olan her yakının için 150 TL, toplam 1.500TL chip-para kazanabilirsin.

Üstelik davet koduyla Akbanklı olan yakınlarınız da ilk sefer yapacakları Axess veya Wings harcamalarından 150 TL, Üniversiteli Akbanklı olduklarında 100 TL, toplam 250 TL kazanabilir.

  • Akbank Mobil’den müşteri olma hizmeti 18-80 yaş arasındaki kişiler için geçerlidir. Dolayısıyla, kampanyadan faydalanan müşterinin chip para kazanabilmesi için davet ettiği kişinin 18-80 yaş arasında olması gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan chip-paralar müşterilerin aktif olarak kullandıkları Akbank Kartına ya da Axess veya Wings Kredi Kartına yüklenecektir. Kampanya kapsamında kazanılan chip-para kazanıldığı anda eğer Kampanyalı Müşteri’nin Akbank Kart, Axess veya Wings Kredi Kartı yoksa chip-para yüklemesi gerçekleşemez.

Davet Et Kazan Programında; Akbank Müşterileri (“Kampanyalı Müşteri”), kendileri için özel oluşturdukları davet kodunu yakınlarıyla (“Davet Kodunu Alan”) paylaşmaları ve Davet Kodunu Alan’ların bu davet koduyla Akbank Mobil’den Akbanklı olmaları sonrasında chip-para kazanacaklar. Davet koduyla ilk defa Akbanklı olan yeni müşteriler de müşteri olduktan sonra Akbank Kredi Kartlarını kullandıklarında 150 TL, Üniversiteli Akbanklı olduklarında 100 TL, toplam 250 TL kazanabilecekler.

EMEKLİLER DE YARARLANABİLİR

Öte yandan Akbank'tan edinilen bilgiye göre kampanya kapsamında emekli promosyonu olan emekliler de bu ödül para kampanyasından yararlanabilirler. Emeklilere promosyon ödemesi yapan Akbank bu kampanya kapsamında da tam 1.500 TL'ye varan ödül para ödemesi yapacak.

Temmuz sonrasını takip edin!

Emekli maaşlarına Temmuz ayında zam yapılacak. Yapılacak zam sonrasında promosyon ücretleri de zamlanacak.

İlgili Haberler