Haberlerim Google Keşfete Nasıl Düşer? Hangi tür haberler Google Keşfete daha çok düşer?

Haberlerim Google Keşfete Nasıl Düşer? Hangi tür haberler Google Keşfete daha çok düşer?

Hangi tür haberler Google Keşfete daha çok düşer? Hangi tür haberler Google Keşfete daha çok düşer? Sorusu birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki haberlerin keşfete düşmesi için ne yapmak gerekiyor?

Keşfete düşen haberler çok önemlidir çünkü birçok haber sitesi google keşfet sayesinde hem binlerce trafik elde etmektedir hem de binlerce TL gelir elde etmektedir.

Google keşfet sadece Türkiye'de değil dünya genelinde en gelişmiş trafik aracıdır. Google keşfet konusunda uzman isimlerden biri olan 17 yıllık internet habercisi Sadık Şimşek, keşfet sistemiyle ilgili bilinmesi gerekenleri sıraladı.

Haberlerin Google Keşfete düşmesi, web sitelerinin arama motoru optimizasyonu (SEO) stratejilerine uygun şekilde hazırlanmasıyla mümkün olur.

Bu stratejiler arasında kaliteli içerik üretimi, anahtar kelime kullanımı, meta etiketlerin doğru şekilde kullanımı ve backlink oluşturma gibi unsurlar ilk sırada yer alır.

17 yıllık internet haberciliği deneyimim şunu göstermiştir ki; Kaliteli her içerik google tarafından ödüllendirilmektedir. Kaliteli olmayan içerikler ise her algoritma güncellemesinde cezalandırılmaktadır.

HABERLERİN GOOGLE KEŞFETE DÜŞMESİNİ SAĞLAYAN DİĞER FAKTÖRLER

Ayrıca, Haber sitesinin mobil uyumlu olması da Google Keşfete düşme şansını artırır. Mobil uyumlu olmayan siteler kullanıcılara olumsuz deneyimler sunar.

Bunların yanı sıra, sosyal medya hesaplarının etkin bir şekilde kullanımı da haberlerin Google Keşfete düşmesinde etkili olur. Sosyal medya eşittir google keşfet demektir. Bu nedenle, haber sitelerinin SEO stratejilerine uygun şekilde hazırlanması ve güncel tutulması, Google Keşfete düşme şansını da olumlu anlamda artıracaktır.

Haber sitesi sahipleri sadiksimsek.com'da yer alan Sitem neden ceza aldı? Google Keşfet hitinin düşme nedenleri başlıklı yazıyı da okuyabilirler. Okumak için tıklayın

Hangi tür haberler daha çok keşfete düşer? Sadık Şimşek bu konuyla ilgili olarak danışmanlık hizmeti verdiklerini de belirtiyor. Şimşek'e göre kullanıcıların ilgisini çeken içerikler oluşturmak gerekiyor.

Sadık Şimşek'in kişisel internet sitesinde keşfet konusunda bir çok makale yer alıyor. https://www.sadiksimsek.com/bloglar