Sabah yorgun uyanıyorsanız mutlaka için! Canan Karatay dinçlik iksirini söyledi

Sabah yorgun uyanıyorsanız mutlaka için! Canan Karatay dinçlik iksirini söyledi

Canan Karatay tarafından yapılan açıklamada vücuda enerji depolamaya yardımcı olan bir formül açıklandı.

Canan Karatay, son açıklamalarıyla yine gündemde kendine yer buldu. Bu kez, günlük enerjiyi iki katına çıkarmaya yardımcı olacak bir formülü açıkladı. Karatay, vücutta doping etkisi yaratan bir gıdayı paylaşarak, bu formülü uygulayanların hayatta çok daha enerjik olabileceğini söyledi. Özellikle gün içinde enerji düşüklüğü yaşayanlar için oldukça pratik bir yöntem olduğunu belirtti. İşte Canan Karatay'ın enerji depolamanıza katkı sağlayacak o mucizevi yöntemi...

Canan Karatay, insanların kendilerini daha iyi hissetmeleri ve yorgunluğun ortadan kalkması için tereyağının önemine dikkat çekti. Tereyağının tüketilmesiyle birlikte enerji düzeyinin artacağını belirten Karatay, şu sözleri söyledi:

CANAN KARATAY'DAN ENERJİ DEPOLAMANIZI SAĞLAYACAK YÖNTEM

canan-karatay-su-aciklamasi.jpg

Veteknoloji.net sitesinde yer alan haberde; Canan Karatay'ın birçok kişiyi ilgilendiren açıklamalarına yer verildi.

"'Yağ dokunuyor, kalp hastalığına yol açıyor' deniyor. Hangi yağ? Trans yağlar ya da margarin gibi tehlikeli yağlardan bahsediyorlar. Oysa yıllardır tükettiğimiz köy tereyağlarının neden tehlikeli olması gereksin? Eskiden böyle bir şey yoktu, sonradan uydurma bir iddia ortaya atıldı."

Canan Karatay, yorgunluğu gideren ve aktif bir yaşam sürmeyi sağlayan bu sırrı açıkladı: Sabah ve akşam tüketmek yeterli.

Köy tereyağını sabah ve akşam tüketebilirsiniz. Eritip içebilirsiniz. Ayrıca fındık ve çay da çok önemli. Bol miktarda fındık tüketebilir ve çay içebilirsiniz. Fındık hem kan yapıcı hem de ısıtıcı etkiye sahiptir. Doğanın mineral, vitamin, karbonhidrat ve omega-3 deposu olan fındığı bol bol tüketebilirsiniz.

Kavurma yemeğini yağıyla birlikte tüketmelisiniz. Kuyruk yağıyla birlikte yenildiğinde enerjik olursunuz, dağlara tırmanıp inebilirsiniz. Yumurta sarısını da bol köy tereyağıyla birlikte tüketmek önemlidir. Kavurmalarda da kuyruk yağıyla birlikte tüketilmelidir. Anadolu'da bu geleneksel bir uygulamadır; kuyruk yağını eritip içerler ve 90-95 yaşına kadar sağlıklı bir şekilde yaşarlar. Canan Karatay, yorgunluğu gideren ve aktif bir yaşam sürmeyi sağlayan bu sırrı açıkladı: Sabah ve akşam tüketmek yeterli.

Bunun yanı sıra çay da son derece önemlidir. Şekersiz çayı bol bol tüketmelisiniz. Çay, enerjiyi yüksek tutar ve güçlü bir antioksidan içerir. Bu nedenle çayı bol bol içmeniz önerilir. Çayın yanı sıra kahveyi de tavsiye ediyorum.

Canan Karatay'ın bu önerileri uygulayanlar, enerji seviyelerini artırabilir ve günlük yaşamlarını daha enerjik bir şekilde sürdürebilirler. Ancak her zamanki gibi, bireysel ihtiyaçlara ve sağlık durumuna göre bu besinleri dengeli ve ölçülü bir şekilde tüketmek önemlidir.

İlgili Haberler