iPhone 15 Pro'nun yeni kılıfları ortaya çıktı: Tasarımda dikkat çeken değişiklik...

iPhone 15 Pro'nun yeni kılıfları ortaya çıktı: Tasarımda dikkat çeken değişiklik...

iPhone 15 serisi eylül ayında Apple tarafından tanıtılacak. Telefonların özellikleri ve tasarımları hakkında bazı sızıntılar ortaya çıkarken, son olarak casus kılıf fotoğrafları da paylaşıldı. Tasarımda önemli bir değişiklik ortaya çıktı.

Apple, iPhone 14 serisiyle büyük bir başarı yakaladı ve kısa zamanda rekor satış rakamlarına ulaştı. 14 serisi, dünyanın en çok tercih edilen telefonları arasına girdi ve Apple'ın gelirini artırdı.

Şimdi herkesin merakla beklediği iPhone 15 serisi hakkında yeni bir bilgi daha geldi. Kaynağı güvenilir olan bir site, iPhone 15'in kılıf tasarımını gösteren fotoğrafları yayınladı. İşte tasarımda göze çarpan yenilik...

veteknoloji.net sitesinde yer alan içerikte iPhone 15'in kılıf tasarımını gösteren değişiklikle ilgili detaylar paylaşıldı.

GÖZ DOLDURAN YENİ TASARIMLAR HERKESİN İLGİSİNİ ÇEKECEK TÜRDEN OLDU

Tanııtmına az bir süre kala iPhone 15 Pro Max'in olduğu söylenen kılıf görseli paylaşıldı. Kamera tasarımından kasaya kadar pek çok detayı öne çıkaran bu görsel, yapılacak büyük değişikliği de ortaya çıkardı.

9554dde8-f58d-419b-950f-b6d72b12.jpg

Sızdırılan görsellere göre iPhone 15 Pro Max'in sessize alma tuşunda önemli bir değişiklik yapılacak. Kılıf görselinde ses açma kapama tuşlarının olduğu kısım genişletilirken, Apple'ın bu noktada ne gibi bir değişiklik yapacağı da merak konusu oldu.

11f70dc2-0c28-4c30-a826-c19a4b60.jpg

Normal bir iPhone'da sessize alma tuşunun olduğu bölüm daha kare bir yapıya sahip. Ancak iPhone 15'te bu işlevin yerinde değişiklik yapılacak ve daha yuvarlak bir yuvaya yer verilecek.

YENİ ZAM BEKLENİYOR

Öte yandan doların TL karşısında değer kazanması nedeniyle iPhone fiyatlarına Türkiye pazarında yeni zam bekleniyor. Zammın yüzde kaç olacağı ise büyük merak konusu olmuş durumda

İlgili Haberler