Ankara'da toplu taşıma kullananlara EGO'dan duyuru! 1 Temmuz'da başlıyor

Ankara'da toplu taşıma kullananlara EGO'dan duyuru! 1 Temmuz'da başlıyor

Ankara'da toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlara müjdeli bir haber verildi. Çamlıdere - Ulus hattında 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacak olan toplu taşıma araçlarıyla vatandaşlar rahat bir nefes alacak

Ankara'da toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlara müjdeli bir haber verildi. Çamlıdere - Ulus hattında 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacak olan toplu taşıma araçlarıyla, vatandaşlar daha rahat ve konforlu bir seyahat deneyimi yaşayacaklar.

Ankara'da yaşayanlar için sevindirici bir haber var. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 1 Temmuz 2023 Cumartesi gününden itibaren Çamlıdere-Ulus güzergahında EGO otobüsleri hizmet verecek. Böylece, toplu taşıma araçlarını kullananlar daha rahat ve konforlu bir yolculuk yapabilecekler. İlgili duyuruda, detaylı bilgiler de verildi.

veteknoloji.net sitesinde yer alan duyuruda vatandaşları ilgilendiren şu detaylar paylaşıldı.

EGO Genel Müdürlüğü denetiminde, Çamlıdere-Ankara hattında faaliyet gösteren ve 610-3 hat numarasıyla hizmet veren özel toplu taşıma araçları, işletme masraflarını karşılayamadıklarını belirterek faaliyetlerini sonlandırdı.

Bu nedenle, 1 Temmuz 2023 Cumartesi gününden itibaren 610 numaralı Çamlıdere-Ulus güzergahında, EGO Genel Müdürlüğü tarafından işletilen otobüsler hizmet verecektir.

Araçların rotası ve hareket saatleri aşağıdaki tabloda detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Ayrıca EGO CEP’TE uygulaması ve EGO resmi internet sitesi (www.ego.gov.tr) üzerinde bulunan "Şehir İçi Ulaşım/Web Bilgi Sistemi" üzerinden de takip edilebilir.

Kamuoyuna duyurulur.

bus-1263266-1280.jpg

Uygulanacak Rota

Gidiş Yönü: Çamlıdere Cumhuriyet Caddesi, Çamlıdere Yolu, Ankara-Bolu Yolu, Kızılcahamam, Ankara-Bolu Yolu, Akdoğan Mahallesi, Ankara-Bolu Yolu, Kahramankazan, Ankara-Bolu Yolu, Sarayköy, Ankara-Bolu Yolu, İstanbul Yolu, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Ulus İstanbul Caddesi.

Dönüş Yönü: Ulus İstanbul Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, İstanbul Yolu, Sarayköy, Ankara-Bolu Yolu, Kahramankazan, Ankara-Bolu Yolu, Akdoğan Mahallesi, Ankara-Bolu Yolu, Kızılcahamam, Ankara-Bolu Yolu, Çamlıdere Yolu, Çamlıdere Cumhuriyet Caddesi.

İlgili Haberler