Daha genç görünmenizi sağlayacak makyajın püf noktası bu sır kadınların hoşuna gidecek

Daha genç görünmenizi sağlayacak makyajın püf noktası bu sır kadınların hoşuna gidecek

Bazı Makyaj teknikleriyle daha genç görünebileceksiniz. Şimdi sizlere o sırları vereceğiz. İşte Genç gösteren makyaj hileleri.

Bazı Küçük Sırlarla daha genç görünmek mümkün. Makyaj hemen hemen çoğu kadının sevdiği bir uygulamadır. Cildi daha güzel gösteren bu uygulamayı doğru tekniklerle yaparsanız olduğunuzdan daha genç görünmeniz mümkün olabilecektir.

İşte Cildinizi daha etkili hale getirecek ve olduğunuzdan daha genç görünmenizi sağlayacak makyaj hileleri. Uzun zamandır uygulamış olduğum bu teknikler sayesinde en az 10 yaş göründüğümü söylemekte bir çok arkadaşım :))

Denedikten sonra sizlerde işe yaradığını göreceksiniz. İşte bilmeniz gereken bütün makyaj hileleri :) Bu küçük sırlar sayesinde cildinizi güzelleştirin ve olduğunuzdan daha genç görünmenizi sağlayın.

Makyaj hilelerinde minik sırlar...

Kırışıklarınız Belli Olmasın İstiyorsanız Yoğun Fondötenden Kaçının

Yoğun sürülmüş fondöten her mimik hareketinizde ince çizgilerin arasını doldurarak daha görür olmasına neden olur. Çıplak gözle görülmeyen kırışıklıklar bile yoğun fondöten kullandığınızda belli olacaktır. Bu yüzden tercihinizi ince dokulu fondötenlerden yana kullanmanın. Yine de bir kattan fazla sürmeyin.

Saçınıza Pudra İle Hacim Katın

Pudranı faydalarını saymakla bitiremeyiz. Pudra, ciltteki hem teri hem de yağı emer. Eğer ince telli saçınız var ise saç köklerine pudra serpin ve parmaklarınız yedirin. Bu uygulama sonrası saç köklerinin kabardığına ve hacim kazandığına şahit olacaksınız. Ayrıca pudra yerine kuru şampuanda kullanabilirsiniz.

Botox Yerine Kakül Deneyin

Kakül, yüzü çevrelediği için size daha ufak bir görünüm katacaktır. Öte yandan kakül, alın bölgesini örttüğü için ince çizgiler görünmez olacaktır. Botox yerine en doğalından kakülü deneyebilirsiniz.

Botox Yerine Hileli Kaş Altı Aydınlatması 

Botox gibi kimyasal işlemlere alternatif olabilecek bir yöntem daha mükemmel kaşlar için sizlerle. Kaç bitimiziniz altına parlak bir krem formatında bej tonlarında far sürün. Bu bakışlarınızı aydınlatacaktır ve kaşlarınızın daha kalkık görünmesini sağlayacaktır. Kirpik diplerine bronz ya da kahve tonlarında bir far sürün, kaş altlarını da aydınlatın. Bu makyaj sırrı sonrası yepyeni bir görünüm elde edeceksiniz.

Capcanlı Bakışlar İçin Kahverengi Maskara

Daha yumuşak bir bakış için klasik siyah maskaranızı bir kenara alın ve kahverengiye koşun. Kahverengi maskara, doğal dokusuyla günlük makyaj için en idealidir. Öte yandan yoğun iş hayatının getirdiği uykusuzluk ve yorgunluktan oluşmuş kızarıklıkları da ustalıkla kapatacaktır. Kahverengi maskaranın yanı sıra göz içine de kahverengi bir kalem çekmekte de fayda vardır.

Zayıf Görünmek İçin Kemiklerini Ortaya Ser

Gölgelendirme tekniği dersem sanırım anlamış olursunuz. Gelin detaylarına bakalım bu adını sıkça duyduğumuz gölgelendirme tekniğine. Koyu renkte mat bir bronz pudrayı kemiklerinizin altına sürerek yanakları çukurlaştırabilirsiniz. Alın, burun üstü ve elmacık kemiklerinin üzerine ise aydınlatıcı kullanarak bunları daha da ön plana çıkartabilirsiniz. Uygulama sonrası göreceksiniz ki daha kemikli, eşit ve zayıflamış bir yüz elde edeceksiniz.

Yaşınızı Ele Vermemek İçin Fazla Işıltıdan Uzak Durun

Işıltılı makyaj sizi ağırlaştıracaktır. Eğer makyajınızda illa ışıltı kullanacaksanız bunu tek bir bölgede yapın. Örneğin, ışıltılı bir allık uyguladıysanız rujunuz ve farınız mat bir renk olsun. Öte yandan ışıltılar mimik çizgilerinizi dolduracak ve daha belirgin hale gelmesini sağlayacaktır. 

Dudaklarınız İnce Mi? Açık Renk Ruj Sizinle

Koyu renk ve mat bir ruj dudaklarınızı ince gösterir. Ayrıca ruju net sürmeniz dudağınızın doğal şeklini belirgin hale getirecektir. Yani dudaklarınızı kalın göstermek istiyorsanız açık renk rujları tamponlama tekniği ile sürün. 

Genç Görünmek İçin Kalın Kaş

İnce kaş sizi silik ve yaşınızın üstünde gösterecektir. Bu yüzden kalın ve doğal kaş her zaman sizden yana olacaktır. Bakışlarınıza derinlik katmak ve gözlerinizi ön plana çıkartmak istiyorsanız kaşlarınızın biçimli ve kalın olmasına özen gösterin. 

İlgili Haberler