Lucifer hayranlarına kötü haber! Yeni bölümleri beklenirken final şoku!

Lucifer hayranlarına kötü haber! Yeni bölümleri beklenirken final şoku!

Dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Lucifer dizisinden kötü haber geldi. Dizi neden final yapacak? İşte diziyle ilgili kötü haberin ayrıntıları

5 Sezondur yayınlanan Lucifer dizisi Netflix platformunda en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Dünyanın dört bir tarafında izleyicisi bulunan Lucifer dizisinin şimdiye kadar 5 sezonluk bölümleri yayınlandı.

Ancak 5.Sezonun ilk parçası 2020'de yayınlandı ikinci parçası ise henüz yayınlanmadı. İkinci parçasının önümüzdeki Şubat ayı içerisinde yayınlanacağına dair temenniler var.

Konuyla ilgilli Netflix henüz bir açıklama yapmış değil.

Ancak dizinin 6.Sezondan sonra final yapacağı bilgisi geldi. Lucifer dizisinin başrol oyuncusu konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dizinin hayranlarına kötü haberi verdi. Herkes 7.sezon bile gelecek diye beklerken 6.Sezon sonrası dizinin yayın hayatına resmen son vereceği duyuruldu. Konuyla ilgili başrol oyuncusunun önemli açıklamaları var.

Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri olan Lucifer’ın yıldızı Tom Ellis, 6. sezonun ardından bir daha Lucifer olarak ekranlara gelmeyeceğini açıklayarak dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

Ellis’in canlandırdığı Lucifer Morningstar ve Lauren German’ın canlandırdığı Chloe Decker, 5. sezonun uzun süredir beklenen ikinci yarısıyla birlikte yeniden ekranlara gelecek. 

Netflix bu yıl yaptığı açıklamayla dizinin sürpriz bir 6. sezonla sona ereceğini resmen duyurmuş ve izleyiciyi üzmüştü. Dizinin başrol oyuncusu Tom Ellis ve dizide yer alan diğer oyuncular halihazırda Los Angeles’ta çekimleri sürdürmekte ve 5. sezonun ikinci kısmının 2021’de yayımlanması beklenmekteydi. Herkes o tarihi merakla beklerken Şubat ayı içerisinde yeni bölümlerin geleceğine dair bilgiler var.

Dizinin ikinci parçası bu yıl yayınlanacaksa final tarihinin de  2022 olacağı bilgisi geldi.

Konuyla ilgili gelişmeleri aktaran Express'in haberine göre Ellis katıldığı bir podcast programında kendi planlarına dair şu açıklamalarda bulundu. 

Dizinin 6 sezonu da gerçek bir başarı. Bu çok büyük bir duygusal yolculuk oldu ve artık yapmak istemediğimi bildiğim bir şeyi sürdürmeyi istediğimi sanmıyorum ifadelerini kullanarak diziye son vereceklerini belirtti..

TOM NE YAPACAK?

Lucifer karakterine hayat veren Tom Ellis yakın zamanda verdiği bir başka röportajda ise tiyatroya dönmek istediğini belirtmişti. Efsane Oyuncu Tom Ellis bununla birlikte koronavirüs pandemisinin yarattığı belirsizliğe ve bunun tiyatro endüstrisine olan etkilerine dair şu değerlendirmeleri yapmıştı. 

Açıkçası bu şu anda tiyatroda çalışan biriyle konuşulması zor bir konu. Fakat tiyatronun ölmeyeceğine inanıyorum. Geri dönecek. Ve onun bir parçası olmak istiyorum diyerek Lucifer dizisine veda edeceğini açıkladı.

Tom Ellis tarafından yapılan bu açıklama çok sayıda kişinin üzülmesine neden oldu. Lucifer hayranları sosyal medyadan adeta isyan ettiler.

Kaynak: Haber Merkezi - Üsküp Haber - Independent Türkçe, Express

İlgili Haberler