Gerilim Çıktı Canan Karatay yine gündeme geldi! Kelle Paça ve Kemik Suyu Kavgası Başladı

Gerilim Çıktı Canan Karatay yine gündeme geldi! Kelle Paça ve Kemik Suyu Kavgası Başladı

Canan Karatay koronavirüs başladığında Kelle Paça ve Kemik Suyu açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Habertürk tarafından yapılan bir yayın gerilim çıkardı

Canan Karatay tarafından yapılan açıklamalar basın tarafından eleştiri konusu olurken ancak bu açıklamaları başka isimler yapınca ekranlarından ve manşetlerinden düşürmüyorlar.

Dertlerinin Canan Karatay olduğunu zaten  biliyoruz. Ancak bunu alenen yapmaları çok tuhaf oluyor.

Bugün Türkiye gündemine oturan bir yayın vardı. O yayın Prof.Dr Ahmet Rasim Küçükusta'nın da dikkatini çekti.

İsyan eden Küçükusta Habertürk'e yüklendi. Kelle Paça Karşıtı Habertürk'e Canan Karatay'ın suçu kemik suyunu şişeleyip satmamak mıydı diyerek ateş püskürdü.

Küçükusta ayrıca vatandaşları ilaç firmalarının oyunlarına karşı uyarması nedeniyle sürekli basın tarafından hedef tahtasına oturtulan Canan Karatay'ı destekleyerek bomba bir çıkışta bulundu.

Habertürk'ü Kelle Paça Karşıtı olarak Suçlayan Küçükusta Bağışıklık sistemini güçlendiren Kelle Paçanın ticari unsur haline gelince kıymete bindiğini ifade etti.. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Küçükusta "Türkiye’nin “kelle paça karşıtı” bilim kanalında kemik suyuna methiyelere devam. Yakında gargaracıları da bekliyoruz." ifadeleriyle meydan okudu. Ayrıca  'kelle paça' tanıtımı yapan Habertürk'ü eleştiren Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, "Canan Karatay'ın suçu kemik suyunu şişeleyip satmamak mıydı?" diyerek isyan etti.

Canan Karatay basın tarafından hedef alınsa da vatandaşlar onun açıklamalarını çok olumlu karşılıyor.

Kelle Paçanın ve kemik suyunun faydaları saymakla bitmiyor. Tüm bu gerçeği bir çok kişi bilmesine rağmen ilaç sektörünün baskısı nedeniyle gerçeği ifade etmiyor.

Canan Karatay'a dün karşı çıkanlar bugün ise onun açıklamalarını anlatıyorlar. Üstelik reklam unsuru olarak ekranlara çıkarıyorlar.

Canan Karatay'ın haklılığını geçtiğimiz günlerde Alman doktorlar da doğruladı. Gargara yapmanın virüsleri parçaladığını belirten Alman uzmanlar eve gelindiğinde mutlaka gargara yapılması gerektiğini ifade ettiler.

Aynı açıklamayı Canan Karatay açıklayınca hedef alan basın Alman uzmanların açıklamalarını ise manşetlerden indirmediler.

Şimdilerde ekranlarda ticari bir unsur olarak kelle paça ve kemik suyu pompalayanlar bakalım ne zaman gargara konusunu manşetlerine taşıyacaklar.

Neyse en azından geçte olsa Canan Karatay'ın haklı olduğunu anlamış oldular..

İlgili Haberler