ATV diziye final kararı aldı. Seyirciler inanmak istemiyor! Tepki büyük

ATV diziye final kararı aldı. Seyirciler inanmak istemiyor! Tepki büyük

ATV ekranlarının sevilen dizisi '' Bir Küçük Gün Işığı'' final yapıyor.. Seray Kaya; Berk Oktay hayranlarının tepkisi büyük oldu.

ATV'de yayımlanan ** Bir Küçük Gün Işığı ** dizisi final yapacak. Bu gelişme ATV seyircilerini çileden çıkarmış durumda. Seray Kaya; Berk Oktay gibi sevilen isimlerin başrolünde yer aldığı dizi için **atv final** kararı aldı.

Bu gelişme sonrasında **Seray Kaya; Berk Oktay** hayranları çok üzüldüler.

Özellikle, Berk Oktay çok sayıda seyirci tarafından ilgiyle takip edilen bir isim. Yakışıklı oyuncunun fanları dizinin final yapacağına inanmak istemiyor. Gel görelim ki final kararı doğru. Önce birçok haber sitesinde final kararı haberleştirilmişti.

Sonrasında ise ATV yönetimi final iddialarını doğrulamıştı.

KARA HABER GELDİ! BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİNİN FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Televizyongazetesi.com sitesinde yayımlanan özel bir haberde; Seray Kaya; Berk Oktay hayranlarını yıkacak haberin detaylarına yer verildi. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin final yapacağı tarih **atv** tarafından da doğrulandı. Bu gelişme üzerine sosyal medyadan çok sayıda seyirci **atv** kanalına tepki gösterdi.

bir-kucuk-gun-isigi-konusu-ne-bir-kucuk-gun-15246110-2999-amp.webp

– atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde final zamanı geldi. Dizinin 36. bölümü ile birlikte final yapacağının duyurusu atv tarafından paylaşıldı. Ancak birçok izleyici buna inanmak istemiyor.

Dizinin çok iyi başladığını ve pazartesi rekabetinde ilk haftalarda çok iyi reytingler elde ederek kendisine güçlü bir yer edindiğine şahitlik ettik. Berk Oktay ile Seray Kaya ikilisinin güçlü uyumu ve hikayenin de çok etkileyici olması ile birlikte Bir Küçük Gün Işığı dizisi milyonlarca izleyicinin kalbine giren bir yapım oldu.

6316166786b244311480bf33.jpg

Ümran karakterinde Esra Dermancıoğlu ile, Dila karakterinde Tuğçe Açıkgöz ve Sude olarak izlediğimiz Şeyma Korkmaz dikkat çeken performanslar ortaya koydu. 3 oyuncu da izleyicileri rahatsız eden kadın rollerini başarıyla canlandırdı.

Azra Aksu de Güneş karakterinde çocuk oyuncu olarak çok iyi bir işe imzasını attı. Dizinin güçlü hikayesi bir zaman sonra aşınmaya ve senaryoda sorunlar çıkmaya başlayınca da izleyiciler yavaş yavaş diziden koptu. Pazartesi rekabetinde uzun süre dirense de son aylarda çok düşen reytingleri ile Bir Küçük Gün Işığı dizisinin devam etme şansı pek de kalmamıştı.

5 HAZİRAN'DA BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI FİNAL YAPIYOR

atv’nin paylaştığı 36. bölüm fragmanı final duyurusu oldu. 5 Haziran Pazartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak olan 36. bölüm ile birlikte Bir Küçük Gün Işığı dizisi de ekran ömrünü tamamlayacak.

Ancak sosyal medyaya bakıldığı zaman birçok izleyici bu duruma inanmak istemiyor. Sosyal medya ortamında dizinin final olacağına üzülenlerin çok sayıda paylaşımını görebilirsiniz.

birkucukgunisigi-finaltweet-001.jpg

Çünkü, diziyi sevenler hikayenin devam edebilecek durumda olduğunu düşünüyor. Ancak reytinglerin buna izin vermediği gerçeğini de atlamamak lazım.

“Final olması gereken bir sürü dizi varken, bu dizinin final olması üzücü” diye yorumlar yapan izleyiciler, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin biteceği gerçeğine henüz alışamadı.

Birçok izleyici ise “Hep kalbimizde olacaksın” diyerek dizinin unutulmaz izler bıraktığını belirten yorumlar paylaşıyor.

Berk Oktay ile Seray Kaya ikilisinin başarılı partnerliği ve etkileyici oyunculukları da unutulmayacaktır.

İlgili Haberler