Üzücü gelişme!... ATV'deki Kuruluş Osman'dan ayrıldı! Yeni dizisi duyuruldu

Üzücü gelişme!... ATV'deki Kuruluş Osman'dan ayrıldı! Yeni dizisi duyuruldu

Ünlü oyuncu Rüzgâr Aksoy bundan böyle Star TV ekranlarında yayımlanan dizide olacak

ATV ekranlarında yayımlanan Kuruluş Osman dizisi iddialı yolculuğunu devam ettiriyor. Dizi yayımlandığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kırıyor.

Zaman zaman dizinin kadrosunda bazı ayrılıklar yaşanıyor.

O ayrılıklar seyircide sarsıcı etki yaratıyor. Tüm bunlara rağmen Kuruluş Osman dizisi yayınlandığı kanal olan ATV'ye reyting depolamaya devam ediyor.

Gelecek sezonda da Kuruluş Osman dizisinin ekranda olacağı öğrenildi. Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna ise yeni oyuncular katılacak. Ancak Kuruluş Osman dizisinden ayrılan oyuncular da var.

Geçtiğimiz günlerde Rüzgâr Aksoy'un Kuruluş Osman dizisine veda ettiği öğrenilmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Rüzgâr Aksoy yeni dizisiyle anlaşmaya vardı.

Kuruluş Osman'a veda eden başarılı oyuncu "Ömer" dizisine transfer oldu.

kurulus-osmana-dahil-olan-ruzgar-aksoyun-unlu-kardesi-kimdir-ruzgar-aksoy-kac-yasindadir-ve-nerelidir-1633523828-4132.jpg

“Ömer” dizisinin 12 Haziran’da sezon finali yapması planlanıyor. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barş Falay ve Merve Dizdar gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin 19. bölümünde ekibe çok başarılı bir oyuncu katılıyor. Turgut Alp‘e hayat verdiği “Kuruluş Osman” dizisinden geçen haftalarda ayrılan Rüzgâr Aksoy “Ömer” dizisiyle anlaştı.

16380124-728xauto.jpg

Rüzgar Aksoy‘un Gamze’nin (Gökçe Bahadır) eski eşi Haluk Tezel’e hayat verecek. Haluk’un 19. bölümden itibaren dizide yer alacağı, Gamze ile Ömer’in (Selahattin Paşalı) hayatında tansiyonu iyice yükselteceği öğrenildi.

İlgili Haberler