ATV boş durmuyor! Peş peşe yeni oyuncuların girdiği Kuruluş Osman'a bir transfer daha

ATV boş durmuyor! Peş peşe yeni oyuncuların girdiği Kuruluş Osman'a bir transfer daha

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna bir isim daha katılacak. Dizinin final tarihi de belli oldu.

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi bir kesim tarafından eleştirilen bir dizi. Ancak bir kesim tarafından da bu dizi çok seviliyor.

FIRTINA GİBİ ESİYOR

Kuruluş Osman dizisi sadece Türkiye'de değil tüm dünyada fırtına gibi esiyor. Kuruluş Osman dizisiyle ilgili iki haber var.

Bu haberlerden ilki iyi diğeri ise kötü haber.

0728ad59488e842517c6dc7df9bb8b2c-640x640.jpg

Kadroya yeni bir oyuncu katılacak. Aynı zamanda da dizinin sezon final tarihi belirlendi.

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; atv'nin reyting rekortmeni dizisi "Kuruluş Osman"ın 131. bölümde sezon finali yapması planlanıyor.

KADROYA SEVİLEN OYUNCU GİRİŞ YAPIYOR

Kuruluş Osman dizisi 4 sezondur çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Yapım ve proje tasarımına Mehmet Bozdağ’ın imza attığı dizinin yeni bir değişiklik olmazsa haziran sonunda 131. bölümüyle sezon finali yapması planlanıyor. Ahmet Yılmaz’ın yönettiği dizinin ekibine yeni bir oyuncu daha katılıyor.

.jpg

Burak Özçivit’in başrolünü oynadığı dizinin güçlü oyuncu kadrosuna ödüllü oyuncu Hakan Yufkacıgil katıldı. Başarılı oyuncunun tekfur olarak hikâyeye dahil olacağı konuşuluyor. Bu arada fenomen diziden birkaç oyuncunun da ayrılacağı öğrenildi.

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON NE ZAMAN?

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleriyle Eylül ayında ekranda olacak.

Kuruluş Osman, Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı tarih, aksiyon, macera, kurgu ve drama türündeki Türk televizyon dizisidir.

Kuruluş Osman dizisine katılan Hakan Yufkacıgil Kimdir, Kaç Yaşında?

hakan-yufkacigil-500x500.png

Fotoğraf: SHOW TV

Hakan Yufkacıgil, 1 Ocak 1980 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Bursa Devlet Tiyatro’sunda kursiyer olarak tiyatro hayatına başlamıştır. 2010 yılında “Av Mevsimi” adlı filmde Şener Şen ile birlikte rol almıştır. Yakın arkadaşları ile beraber kurmuş olduğu “Tiyatro Oyun Kumbarası” vardır ve 2012 yılında Oyun Kumbarası adı altında bir oyun sergilemişlerdir. Hakan Yufkacıgil, 23 Aralık 2014 tarihinde TRT ekranlarında başlayan “Filinta” dizisinde Sansar Cemil Karakterini canlandırmıştır.