Yalı Çapkını dizisiyle veda eden Mert Ramazan Demir'in yeni adresi belli oldu

Yalı Çapkını dizisiyle veda eden Mert Ramazan Demir'in yeni adresi belli oldu

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını final yaparken Mert Ramazan Demir ekranda yer almaya devam edecek

Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakteriyle büyük ilgi çekti. Yalı Çapkını dizisindeki başarısı onu daha da ünlü biri yaptı.

Yurt dışında da geniş bir kitle tarafından takip edilen Mert Ramazan Demir'e teklif üstüne teklif yağıyor. Yalı Çapkını dizisi kısa bir süre sonra sezon finali yapacak ve Mert Ramazan Demir, ekran arası verecek.

Ancak Mert Ramazan Demir hayranlarının mutlu olacağı bir gelişme yaşandı. Yalı Çapkını dizisi ekrana veda ediyor olsa da Mert Ramazan Demir yaptığı anlaşma sayesinde ekranda olmaya devam edecek.

Birsen Altuntaş'ın birsenaltuntas.com sitesindeki habere göre; İlk kez Dimes markasının yüzü olan Mert Ramazan Demir'in ilk kampanya filmi bugün saat 15.00'te yayınlanacak.

fotoram-io-3-3.jpg
Mert Ramazan Demir kariyerinin ilk büyük reklam kampanyasının heyecanını yaşıyor. Yalı Çapkını dizisindeki oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan genç yıldız’ın yüzü olduğu Dimes markasın reklamı bugün ilk defa saat 15:00’da sosyal medyadan yayınlanacak.


İlk kez Mert Ramazan Demir’in sosyal medya sayfasından paylaşılacak reklam filmi, televizyonda da 2 Haziran Cuma günü Yalı Çapkını dizisinin içinde seyirciyle buluşacak. Bir yıl sürecek kampanyanın yeni reklam filmleri de çekilecek.
afra-saracoglu-ve-mert-ramazan-demirin-iliskileri-adeta-tescillendi-i8gj83qx.jpg

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN?

Ağustos ayında çekimleri yeniden başlayacak olan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümleri Eylül ayında ekranda olacak.

İlgili Haberler