Yargı'dan ayrılan Kaan Urgancıoğlu hangi projede yer alacak belli oldu! Partneri de duyuruldu

Yargı'dan ayrılan Kaan Urgancıoğlu hangi projede yer alacak belli oldu! Partneri de duyuruldu

Kanal D ekranlarında yayımlanan "Yargı" dizisi sezon tatiline çıkınca başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun bu yaz çekeceği yeni projesi de belli oldu.

Kanal D ekranlarının en sevilen dizisi Yargı dizisi sezon finali yaptı. Yargı dizisinde yer alan Kaan Urgancıoğlu dizide öldürülmüştü.

Başarılı oyuncu yeni sezonda olacak mı olmayacak mı henüz bilinmiyor. Bu durum seyircileri çileden çıkarmış durumda.

Ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı. Kanal D ekranlarında yayımlanan Yargı dizisinde Ilgaz karakterine can veren Kaan Urgancıoğlu yeni bir film anlaşması yaptı.

Yaptığı film anlaşmasının detaylarını gazeteci Birsen Altuntaş kendisine ait internet sitesinde şu sözlerle duyurdu.

KAAN URGANCIOĞLU'NDAN İDDİALI FİLM PROJESİ

Kaan Urgancıoğlu,Yargı” dizisinin sezon arası vermesini fırsat bilip bir süre dinlendikten sonra yeniden sete çıkacak. Başarılı aktör geçen 21 Mart’ta Netflix‘te yayınlanan ve büyük ilgi gören “Sen Yaşamaya Bak” filminin devam projesinde rol alacak. Taff Pictures imzalı filmin sonunda başrol karakteri Melisa (Aslı Enver) yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybetmişti. Devam filminin yeni başrol kadın yıldızı merak konusuydu. Uzun görüşmeler ve arayışlar sonrası çok güzel ve başarılı bir kadın oyuncuyla el sıkışıldı.

melisa-asli-pamuk-1024x889.png

Melisa Aslı Pamuk yeni adı “Sen Büyümeye Bak” olan filmde Kaan Urgancıoğlu‘yla başrolü paylaşacak. Temmuz ayında sete çıkması planlanan projede Can’a hayat veren ve başarılı oyunculuğuyla gelecek vadeden Mert Ege Ak “Sen Büyümeye Bak” filminde de Urgancıoğlu ve Pamuk’a eşlik edecek. Ürettiği başarılı ve üst düzey içeriklerle adını aranılan senaristler arasına yazdıran Hakan Bonomo‘nun kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda yine Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç oturacak.

İlgili Haberler