Show TV Aile dizisinin hayranları yıkıldı! Ay Yapım'dan açıklama

Show TV Aile dizisinin hayranları yıkıldı! Ay Yapım'dan açıklama

Show TV'de yayımlanan Aile dizisinin setinde kaza yaşandı. Yaşanan kazayla ilgili Ay Yapım açıklama yaptı..

Show TV Aile dizisinin hayranları yıkıldı! Ay Yapım'dan açıklama - Show TV ekranlarında seyircilerle buluşan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisinin seti talihsiz kaza haberiyle sarsıldı.

Magazin ve medya gündemine düşen kaza sadece Aile dizisinin oyuncularını ve set çalışanlarını değil Aile dizisinin hayranlarını da tedirgin etti. Bazı haber sitelerinde olayın net bir şekilde anlatılmadığı görüldü.

Bu gelişme üzerine Aile dizisini Show TV için çeken Ay Yapım, sosyal medya üzerinden bir açıklama paylaştı.

aile-dizisi-bugun-var-mi-ilk-bolumu-ne-zaman-aile-dizisi-ilk-bolum-4d737309.jpg

Haberturk.com sitesinde de yer alan o açıklamada yaşanan talihsiz kazayla ilgili bilgi paylaşıldı.

Ay Yapım tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Aile dizimizin 11. bölümünün efektli final sahnesinin çekimleri sırasında üzücü bir hadise yaşanmıştır. Bazı çalışma arkadaşlarımızın yaralanmalarına neden olan bu olayın meydana gelmesine ilişkin olası hata ve ihmaller ile ilgili incelemeler başlatılmıştır. Hizmet alınan şirketler başta olmak üzere her türlü araştırma ve inceleme yapılacak ve tarafımızca sonuca ulaştırılacaktır. Bütün çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

3590435-92f05b309b1d49a036cd52e1d4f99088.jpg

KIVANÇ TATLITUĞ YARALANDI MI?

Öte yandan bazı haber sitelerinde Kıvanç Tatlıtuğ'un da yaralandığı hatta hastaneye kaldırıldığı öne sürülmüştü. Bu iddia hem Show TV hem yapım şirketi tarafından doğrulanmadı. Kıvanç Tatlıtuğ'un sağlık durumunun iyi olduğu ve herhangi bir sağlık sorununun olmadığı öğrenildi.

AİLE YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN?

Haziran öncesi sezon finali yapacak olan Aile dizisinin yeni bölümleri Eylül'de ekranda olacak. Aile dizisi 30.bölüm itibarıyla ise final yapacak.

İlgili Haberler