Show TV herkesi yıktı! Aile dizisinin ekrana veda edeceği tarih duyuruldu!

Show TV herkesi yıktı! Aile dizisinin ekrana veda edeceği tarih duyuruldu!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldığı Aile dizisi final yapıyor..

Aile dizisi kısa sürede ilgi görmüştü. Aile dizisi sezon finali yapacak. Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisiyle ilgili final kararı resmen Show TV yönetimi tarafından da doğrulandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan haberde; Dizinin final tarihiyle ilgili bilgiler paylaşıldı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'yı buluşturan Aile dizisinin sezon final tarihi belli oldu.

‘Aile dizisinde tansiyon iyice artıyor. Bu yılın en flaş dizilerinin başında gelen Ay Yapım imzalı dizide Serhat Koruzade’nin ölümü Soykanlar’ın başına yeni dertler açacak. Aslan ile Devin’in tutkulu aşkları yeni sınavlardan geçecek. Aslan’ın Devin’e sarf ettiği “Yarattığım canavara bakıyorum!” sözleri yeni bölüme dair merakı da artırdı.

30 bölüm olarak tasarlanan dizinin sezona kaçıncı bölümde ara vereceği de merak konusuydu. Son gelen haberlere göre ilk bölümünden itibaren reytinglerde zirvedeki yerini koruyan “Aile”, 30 Mayıs’ta ekrana gelecek 13. bölümüyle sezon finali yapacak.

AİLE DİZİSİ YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN EKRANA GELECEK?

Aile dizisinin yeni bölümleri en erken eylül ayında ekrana gelecek. Bu gelişme SHOW TV seyircilerini isyan ettirdi. Kanal yönetimine çok sayıda seyirci tepki gösterdi. Ancak kanal geri adım atacak gibi değil.

kapak-144259.jpg

NUR SÜRER OLMAYACAK İDDİASI

Öte yandan Nur Sürer hakkında çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Nur Sürer'in yeni sezonda ekranda olmayacağı öne sürüldü. Ancak o iddia Show TV kaynakları tarafından doğrulanmadı. Nur Sürer yeni bölümler ekrana gelir gelmez seyircilerle buluşmaya devam edecek.

YENİ OYUNCULAR GELEBİLİR

Aile dizisinin Eylül ayında yayınlanacak yeni bölümüne yeni oyuncuların katılabileceği konuşuluyor. Aile dizisine katılacak oyuncular şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda.