Yüzdeki lekelerden kurtulmanın en kolay yolu. Yüzdeki lekeleri hemen geçirin

Yüzdeki lekelerden kurtulmanın en kolay yolu. Yüzdeki lekeleri hemen geçirin

Yüzdeki lekelere %100 çözüm- Cilt lekelerinden kesinlikle kurtulmanın denenmiş formülü. mevsim kış ve bunu uygulamanın tam zamanı.

 Cilt lekeleri maalesef hepimizde zamanla olabilen bir problem.  Eğer sizinde sivilce akne ve doğum lekeleriniz varsa bu yazı tamda size göre.

     Ergenlik döneminde sivilceleri ile oynamayan yoktur sanırım. Peki sonunda bıraktığı kahverengi siyah leke izlerini yaşamayan! İşte hazır kış mevsimindeyiz bunları kullanmanın tam zamanı. Üç mucize krem Expigment, Lokoid ve Acnelyse. Ben bunlarla mucizeye tanıklık ettim şimdi sıra sizde.

 İlk olarak  gece yatmadan bir saat önce Acnelyse kremi sürün. Bir saat sonra Expigment kremi sürün.

Sabah uyanınca da Lokoid’i sürün. Güneş ışınlarına dikkat edin gün içinde kışın ve evdeyken de mutlaka 50 faktörlük güneş kremi kullanın. Cildinizde pul pul dökülmeler olacak deriniz soyulacak bu sebeple gece kullanılmalı ve asla güneşe çıkılmamalıdır. İşte bu yüzden kışın kullanmak sizin için büyük bir artı olacaktır.

    Bu bir reklam değildir. Lekelerinden kurtulmuş birinin tavsiyesidir.  Mutlaka doktorunuza başvurup cildinize uygun olup olmadığını sorun. Her insanda aynı etkiyi göstermeyebilir. Sağlıklı günleriniz olsun.