Türkiye'ye gizlice getirilmişlerdi! O 25 Bin Aşının Sırrı çözüldü! Her şey açığa çıktı

Türkiye'ye gizlice getirilmişlerdi! O 25 Bin Aşının Sırrı çözüldü! Her şey açığa çıktı

Türkiye gündemine oturan 25 Bin Alman aşısıyla ilgili bomba bir iddia gündeme oturdu. Ortalığı karıştıracak iddiaya ne yanıt verildi ?

Bir yandan Türkiye gündeminden düşmeyen Çin aşısı diğer yandan ülkeye getirildiği iddia edilen 25 Bin Alman aşısı Türkiye gündeminden bir türlü düşmüyor.

Bomba iddialar ortalıkta dolaşırken çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı!

Gelişmeyi Yeniçağ Gazetesi internet sitesi sayfalarına taşıdı. Ancak Yeniçağ'ın kaynak olarak gösterdiği bilim insanının açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yeniçağ'ın haberine göre Kocaeli Üniversitesi Rektörü Saadettin Hülagü Kasım 2020’de Alman Biontech aşısının ikinci dozunu olduğunu duyurdu. Türkiye’ye resmi olarak Alman aşısının geldiği açıklanmazken Hülagü’nün ilk dozu ise Ekim ayında olduğu belirtildi. CHP eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt, Türkiye’ye 25 bin doz Alman Biontech aşısının geldiğini ancak aşıların nerede olduğunun bilinmediği gündeme getirmişti ve bu iddia Türkiye basınında gündemi alt üst etmişti.. 

YENİ BİR GELİŞME VAR!

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü sosyal medya hesabından 30 Kasım 2020’de yaptığı paylaşımda Biontech aşısının 2.dozunu yaptırdığını DUYURDU.

“4 HAFTA ÖNCE İLK DOZU OLDUM”

Konuyla ilgili gündemi sarsan açıklamalarda bulunan Hülagü paylaşımında, “Çocukken büyüklerimizin zoruyla aşıya götürülürdük. Covid-19 bizim bu huylarımızı da değiştirdi. 4 hafta önce ilk dozu yapılan Biyontech firma aşısının 2.dozunu bugün yaptırdım. Lütfen Maske. Mesafe ve Temizlik kurallarına dikkat edelim İşin şakası ve telafisi yok” ifadelerini kullanarak gündemi sarstı!

 Şimdi herkes merak ediyor! Bu aşıdan olan diğer kişiler kimler? İşte Yeniçağ İnternet sitesinde gündemi sarsan haberin fotoğrafı

SORULAN SORULARA CEVAP BİLE VERMEDİ !

Aşıyı yaptırdığını açıklayan doktora vatandaşlar aşıyı nereden buldunuz diye sordu! Doktor ise yanıt vermedi Bir kullanıcı ise Hülagü’ye “Siz aşıyı nereden buldunuz da ikinci dozunu oldunuz” diyerek bir soru sordu. Kendisine yazılan mesajlara cevap vermesiyle bilinen Hülagü ise bu soruya cevap vermeyince herkesin kafası çok karıştı!..

Bu gelişmeye yetkililerin nasıl yanıt vereceği henüz bilinmiyor