TRT'de transfer atağı! Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisine Alp Arslan'ın abisi geliyor

TRT'de transfer atağı! Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisine Alp Arslan'ın abisi geliyor

TRT1 ekranlarında yayımlanan Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisine yeni oyuncu

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; 60. bölümde sezon arası verecek olan TRT1'in Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna etkili bir oyuncu katılıyor.

SEZON FİNALİ YAKLAŞTI

“Alp Arslan Büyük Selçuklu” dizisi sezon finaline doğru yaklaşıyor. TRT 1’nin Akli Film imzalı dizisine Sarp Levendoğlu‘nun dönüşünün ardından Deniz Çatalbaş ve Aslıhan Karalar katılmıştı. Son olarak ekibe Alparslan’ına abisi Yakuti karakteri katılıyor. Rolü Emre Başalak canlandıracak.

KURULUŞ OSMAN'DAN TRT1'E FLAŞ TRANSFER

Daha önce dönem dizisi “Kuruluş Osman“da Gündüz bey rolüne hayat veren ve performansıyla beğeni toplayan başarılı tiyatrocu Emre Başalak reyting rekortmeni diziye 58. bölümde dahil olacak.

742.jpg

YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN EKRANDA OLACAK?

TRT1 ekranlarında yayımlanan Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezon çekimleri Ağustos ayında başlayacak. Yeni bölümler ise Eylül ayında ekranda olacak. Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna şimdilik ** Emre Başalak ** dahil oldu. Yeni sezonda ise Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisine **Emre Başalak** haricinde başka oyuncular da dahil olacak.

Barış Arduç'un başrolünde yer aldığı **Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisi** ilk bölümü 8 Kasım 2021 tarihinde tarihinde ekrana gelen tarihî ve kurgu türündeki Türk televizyon dizisi olarak dikkat çekiyor.

TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan **Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisi** yayınlandığı her bölümde reytingleri alt üst ediyor.

İlgili Haberler