THY'den müjde! Yüzde 40 indirimli bilet kampanyası... Son günü kaçırmayın

THY'den müjde! Yüzde 40 indirimli bilet kampanyası... Son günü kaçırmayın

Yüzde 40 indirimli bilet kampanyası başlatan Türk Hava Yolları, Kampanya koşullarını açıkladı

Yüzde 40 indirimli bilet kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar Türk Hava Yolları'ndan bilet almak için yarışa girdiler. Türkiye'nin havacılık sektöründeki milli devi Türk Hava Yolları, İstanbul ve Ankara arasında dev bir indirim kampanyası başlattı.

Ankara ve İstanbul arasında yapılacak uçuşlarda dev indirim başladı. Yüzde 40 indirim yapacağını açıklayan Türk Hava Yolları, indirim kampanyasından yararlanmak için gerekli şartları da Türk Hava Yolları resmi internet sitesinden duyurdu.

YÜZDE 40 İNDİRİMLİ BİLET SATIN ALINACAK

Türk Hava Yolları ile seyahat etmek isteyen vatandaşların kampanya kapsamında bilet alırken yüzde 40 indirim hakkından yararlanacağı öğrenildi.

İNDİRİMLİ THY BİLETİ İÇİN SON GÜNÜ KAÇIRMAYIN

Türk Hava Yolları tarafından sunulan indirimli bilet kampanyası için son günü kaçırmamaya özen gösterin;

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada indirimli bilet kampanyasıyla ilgili olarak "İstanbul ve Ankara uçuşlarında %40 indirimle seyahat etme zamanı! 26 Mayıs 2023-28 Mayıs 2023 tarihlerindeki İstanbul ve Ankara varışlı, 29 Mayıs 2023 – 4 Haziran 2023 tarihlerindeki İstanbul ve Ankara çıkışlı seyahatiniz için TURKIYE40 kodu ile uçak biletinizi hemen alın, Türk Hava Yolları ayrıcalığıyla %40 indirimli uçun." ifadelerine yer verildi.

airplane-926650-1280.jpg

THY resmi internet sitesinde ise kampanyayla ilgili şu maddeler sıralandı

  • Kampanya İstanbul ve Ankara varışlı uçuşlar için 20 Mayıs 2023 (dahil) -25 Mayıs 2023 (dahil) tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 26 Mayıs 2023 (dahil) -28 Mayıs 2023 (dahil) arasında olan biletler için geçerlidir.
  • İstanbul ve Ankara çıkışlı uçuşlar için kampanya 20 Mayıs 2023 (dahil) -26 Mayıs 2023 (dahil) tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 29 Mayıs 2023 (dahil) – 04 Haziran 2023 (dahil) arasında olan biletler için geçerlidir.
  • %40 indirimin uygulanabilmesi için Türk Hava Yolları web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden uçuş seçilip ödeme aşamasına gelindiğinde TURKIYE40 indirim kodu girilmelidir.
  • %40 indirim tüm vergi ve harçlar hariç net ücretler üzerinden uygulanacaktır.
  • Kampanya Türk Hava Yolları ve AnadoluJet yurt içi, tek yön, direkt, (U sınıfı hariç) ekonomi ücretlerinde geçerlidir.
  • Kampanya Codeshare uçuşlarda ve KKTC uçuşlarında geçerli değildir.
  • Kampanya kapsamında alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik işlemlerinde orijinal bilet kuralları geçerlidir. İade ve değişiklik durumunda kod kapsamında sunulan indirim hakkı geçerliliğini yitirir.

plane-6511877-1280.jpg

  • İndirimin Türk Hava Yolları web sitesi ve mobil uygulamasında geçerli olabilmesi için rezervasyon ve biletleme işleminin aynı anda tamamlanması gerekmektedir. Rezervasyon yapılmış ancak satın alması tamamlanmamış biletlemelerde indirim geçerli değildir.
  • İndirim kodunun geçerli olabilmesi için seçilen ödeme yöntemine göre ödemenin hemen gerçekleşmesi (banka kartı, kredi kartı gibi) gerekmektedir, havale/eft gibi ödemenin hemen gerçekleşmediği yöntemler için indirim uygulanmamaktadır.
  • Kampanya 19 Mayıs 23 (dahil)-25 Mayıs 2023 (dahil) tarihleri arasında, Türk Hava Yolları online kanalları, AnadoluJet online kanalları, satış ofisleri, çağrı merkezi ve acenteler dahil olmak üzere tüm satış kanallarında geçerlidir.
  • Satış ofisleri ve seyahat acentelerinden alınan biletlerin ücretleri değişkenlik gösterebilir.
  • Bu kampanya diğer Türk Hava Yolları kampanyaları ve indirimleri (engelli, öğrenci, çocuk vb. yolcu tipi indirimleri) ile birleştirilemez. (Bebek ücretleri üzerinden ekstra %40 indirim uygulanamaz.)
  • Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

İlgili Haberler