Finali kesinleşmişti! FOX TV'nin Yasak Elma dizisine sürpriz konuk oyuncu

Finali kesinleşmişti! FOX TV'nin Yasak Elma dizisine sürpriz konuk oyuncu

Finali kesinleşen Yasak Elma dizisine sürpriz bir oyuncu konuk olarak giriş yapıyor

6 yıldır FOX TV ekranlarında yayımlanan Yasak Elma dizisinde yolun sonuna gelindi.

Yasak Elma dizisi pazartesi ekrana gelecek 177. bölümüyle ekrana veda edecek. Yasak Elma dizisinin eski bölümleri ise ekranda yer almaya devam edecek.

İddialara göre FOX TV, 1 saatlik bölümlerle diziyi tekrar ekrana getirebilir. Ancak bu karar henüz netleşmedi.

YASAK ELMA DİZİSİNE KONUK OYUNCU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre Yasak Elma dizisine sürpriz bir oyuncu giriş yapacak. Konuk oyuncunun sadece dizide 1 bölüm yer alacağı öğrenildi.

Yasak Elma” dizisinin final bölümü önümüzdeki hafta seyirciyle buluşacak. Ece Erdek Koçoğlu‘nun yönettiği dizinin büyük finali merakla bekleniyor. Medyapım imzalı dizinin son bölümüne başarılı bir aktör konuk oluyor. İsmail Demirci iş insanı “Nazım” karakteriyle fenomen dizi “Yasak Elma”nın final bölümüne renk katacak.

unknown-279393934-772124990862264-2207481621398014930-n-1024x831.jpg

Kanada’da yatırım şirketi olan ve kardeşiyle beraber büyük bir holdingin sahibi olan Nazım, Ender (Şevval Sam) ile Yıldız’ın (Eda Ece) mücevher mağazasına gelecek ve her iki kadını karşı karşıya getirecek. İki kanka ava giderken avlanacak.

YASAK ELMA'DA YOLUN SONU

Yasak Elma dizisinin final yaptıktan sonra iddialara göre filmi çekilecekti. Ancak film projesi iptal oldu. Tekrar o proje devreye alınacak mı alınmayacak mı henüz bilinmiyor.

İlgili Haberler