Topuk Çatlaklarını Şıp Diye Geçiren Yöntem Ağız Bakım Gargarası, Sirke ve..

Topuk Çatlaklarını Şıp Diye Geçiren Yöntem Ağız Bakım Gargarası, Sirke ve..

Topuk çatlaklarından kurtulmak sanıldığı kadar zor değil. Şimdi vereceğimiz bilgiler sayesinde topuk çatlaklarından kurtulabileceksiniz. İşte Topuk çatlaklarından kurtaran uygulama

Topuk çatlakları can sıkıcı problemlerden birisidir. Ancak topuk çatlaklarından kurtulmak için pahalı kremlere veya ürünlere gerek yok.

Bir çoğu para tuzağı olduğu gibi tekrar etmesini sağlıyor. Şimdi sizlere evinizde bulunan iki malzemeyle topuk çatlaklarını yok etmenin formülünü vereceğiz. Denendiğinde kesinlikle işe yaradığı görülmüştür. Sözü daha fazla uzatmadan uygulama hakkındaki bilgilere geçelim. İşte Topuk çatlaklarından kurtaran uygulamaya ilişkin bilgiler

Topuk Çatlaklarına Karşı Evde Doğal Bakım! Topuk Çatlakları Problemi Nasıl Giderilir? 

Gargara ve Sirke

Geniş bir kadın içerisinde bir fincan ağız bakım gargarası ve bir fincan elma sirkesini karıştırın. Ardından karışımın içerisinde ayaklarını yaklaşık 15 dakika kadar bekletin. Sirke, içeriğindeki asitler sayesinde hem bakterileri yok edecek hem de topuklarınızı yumuşatarak ölü derilerden arınmanızı sağlayacak. Ağız bakım gargarası ise yüksek alkol içeriği sayesinde ayaklardaki mantar, siğil ve çatlakları ortadan kaldıracaktır. Daha sonra topuk taşı ile topuklarını fırçalayın. Son olarak ayak bakım kremi ile topuklarınızı nemlendirin. Bu karışımı topuklarınızdaki çatlak problemi tamamen yok olana dek her gün uygulayabilirsiniz.  

Muz

Muz kabuğu, aminoasitler ve A, B, C ve E vitaminlerini barındırır. Bu vitaminler kuru cildin nemlenmesini sağlar. Muz kabuğu ile ayaklarınıza peeling yapabilirsiniz. Kabuk içerisini ayaklarınıza sürün ve kurumasını bekleyin. Arından ayaklarını ılık su ile durulayın ve bu işlemi haftada 3 defa uygulayın. Muz kabuğu sayesinde ayaklardaki kuruluğun zamanla yok olduğunu ve çatlakların azalarak ortadan kalktığını göreceksiniz.