Tesadüfen Bulmuş olduğu yöntemle İstenmeyen Tüylerinden tamamen kurtuldu işte o yöntem

Tesadüfen Bulmuş olduğu yöntemle İstenmeyen Tüylerinden tamamen kurtuldu işte o yöntem

Tesadüfen bulmuş olduğu yöntem sayesinde istenmeyen tüylerinden arındı. Şimdi herkese öneriyor..

Uzun bir süredir istenmeyen tüylerimden kurtulmak için bu yöntemi uygulamaktayım. Şimdiye kadar gerçek anlamda işe yaradığını görmüş bulunuyorum.

Tesadüfen  bir internet sitesinde okudum ve uygulamaya başladım. Uyguladığımda ise gerçekten etkili olduğunu gördüm. Bu yöntemi öğrendikten sonra pahalı güzellik ürünlerine para vermemeye başladım.

Buradan paylaşarak sizlerin de yararlanması için bu bilgiyi sizlere sunuyorum. Sizlerde arkadaşlarınızla paylaşabilir ve onların da yararlanmasını sağlayabilirsiniz.

Peki gerçek anlamda istenmeyen tüyleri yok eden o yöntem nedir?

Çok şaşıracağınıza  emin olduğum için sözü daha fazla uzatmadan buradan paylaşmak istiyorum. İşte o yöntem

Tüylenmeyi azaltan gerekli maske malzemeleri 
Nohut unu 
Sandalağacı tozu 
Krema 
Hardal yağı 
Ve Zerdaçal tozu

Tüylenmeyi azaltan maskenin tarifi
İlk olarak 2 kaŞık nohut ununu kaseyeekleyin.
1 kaşık krema, 2 kaşık sandalağacı tozu, 1 kaşık hardal yağı, 1 kaşık gül suyu ve bir tutam zerdaçal ilave edin.
Macun kıvamına gelene kadar bu karışımı karıştırın.

Bilmeniz gereken önemli bir uyarı var. Tüyleri azaltan maskenin faydaları Nohut unu ile hazırlanan bu maske, hemen etki göstermez. Tam etki için bir kaç ay uygulamanız gerekir ancak bu yöntem sayesinde tüylerinizden tamamen kurtulmuş olursunuz..

Ayrıca Güneş yanıklarını da azaltan bu karışım,koyu lekelerden de kurtulmanızı sağlar ve cildi adeta ışıl ışıl beyazlatır.

Kolaylıkla hazırlanan Bu maske sadece tüyleri azaltmak,yeni çıkan tüylerin daha ince olmasına da yaramaktadır.. Nohut unu genelde cildi temizleyen kozmetik tariflerde de  kullanılır. Maskedeki diğer malzemeler ise cilde güzellik katar ve cildi en etkili şekilde besler.

Tarifi sizlerde deneyebilir ve arkadaşlarınızın yararlanması için paylaşabilirsiniz. Bu güzel tarifi Kadinon adlı internet  sitesinde okumuştum buradan paylaşarak sizlerin de yararlanmasını istedim. Ben yaklaşık 3 ay içerisinde bu yöntemle istenmeyen tüylerimden tamamen kurtuldum..