Show TV'deki Aile dizisinden ayrıldı! Yeni dizisini duyurdu

Show TV'deki Aile dizisinden ayrıldı! Yeni dizisini duyurdu

Show TV'deki Aile dizisinden ayrılıp yeni diziye geçti

Show TV ekranlarında yayımlanan Aile'den Ushan Çakır yeni projesi için hazırlık yapacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Ushan Çakır “Ati” rolüne hayat verdiği Aile dizisinin geçen haftaki bölümünde Aslan (Kıvanç Tatlıtuğ) tarafından köşeye sıkıştırılmıştı. Diziye veda eden Çakır’ın dizide flashback sahnelerle seyirci karşısına çıkacak. Öte yandan ödüllü oyuncu yeni bir proje için el sıkıştı.


Ushan Çakır, çekimleri haziran ortasında başlayacak olan Lanistar Media’nın Netflix için çekeceği “Aşk Sanatı” filminde rol alacak. Esra Bilgiç, Birkan Sokullu ve Fırat Tanış’ın da başlıca rollerini paylaştığı, Pelin Karamehmetoğlu’nun yazdığı filmi Recai Karagöz yönetecek.

aile-dizisinin-atillasi-ushan-cakir-kimdir-ushan-cakir-kac-yasind-75fb1416.jpg

KARA EKMEK DİZİSİYLE ÇILDIZI PARLAMIŞTI

Ushan Çakır'ın yıldızı ATV ekranlarında yayımlanan Kara Ekmek dizisiyle parlamıştı. Kara Ekmek dizisi sayesinde geniş kitlelere ulaşan Ushan Çakır çok sayıda projede yer almıştı.

37 BÖLÜM SÜRMÜŞTÜ

ATV ekranlarında yayımlanan Kara Ekmek dizisiyle ilgili bilgiler;

Kara Ekmek, Limon Film imzalı, yönetmenliğini Taner Akvardar’ın yaptığı, başrollerinde Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Gülçin Santırcıoğlu, Elifcan Ongurlar ve Anıl İlter‘in yer aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. 2 sezondan oluşan dizi, 37. bölümü ile final yaparak sona erdi.

ushan-cakir-jpg.webp

USHAN ÇAKIR HAKKINDA BİLGİLER

Ushan Çakır, Türk oyuncu. Bir İstanbul Masalı, Belalı Baldız, Kuzey Rüzgarı, Gece Gündüz, 20 Dakika ve Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almış başarılı bir oyuncudur. 2011 yılında ise Leyla ile Mecnun'da canlandırdığı Arda karakteriyle ünlenen yakışıklı oyuncu en büyük çıkışını Kara Ekmek dizisiyle yakalamıştır.

Aile dizisinden ayrılan Ushan Çakır'ın yeni dizisi şimdiden büyük merak konusu olmuş duruda...

İlgili Haberler