Defne Samyeli'den  üzücü haber geldi! Hakkındaki iddialar doğru çıktı

Defne Samyeli'den üzücü haber geldi! Hakkındaki iddialar doğru çıktı

Sunucu Defne Samyeli'den gelen haber hayranlarını çok üzdü

ATV ekranlarında yayımlanan Aldatmak dizisiyle ilgili beklenmedik gelişme. Dizide yer alan Defne Samyeli hayranlarını üzdü. Vahide Perçin; Ercan Kesal; Mustafa Uğurlu gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Aldatmak dizisinden iki haber var. İlki kötü ikincisi ise iyi haber. Kötü haber Defne Samyeli gidiyor. İyi haber ise dizi gelecek sezonda devam ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından aktarılan habere göre; Defne Samyeli geçen aralık ayında avukat Elmas rolüyle dahil olduğu "Aldatmak" dizisinden ayrılmaya hazırlanıyor.


Defne Samyeli atv’nin perşembe günleri seyirciyle buluşan “Aldatmak” dizisinin kadrosuna geçen aralık ayında dahil olmuştu. Avukat Elmas rolünü canlandıran Samyeli, ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Defne Samyeli geçen günlerde dizinin Güzide’si Vahide Perçin‘le fotoğrafını yayınlayıp “Olağanüstü yeteneğine her an eşlik eden iş disiplini, bitmeyen enerjisi, insana ve dünyaya dair hassasiyetiyle el ele duran çelik gibi doğruları… Gerçekten harika biri Vahide Perçin. Yakından tanımakla onur duydum. Çok seviyorum” mesajını yayınlamıştı.

876.jpg

Defne Samyeli, atv’nin “Kuruluş Osman“, “Kardeşlerim” ve “Ateş Kuşları“yla beraber devam ettirme kararını aldığı “Aldatmak” dizisinden 31. bölümde ayrılacak. Sahne ve single çalışmalarına devam eden Samyeli yeni gelen dizi ve film tekliflerini değerlendirmeye başladı.

ALDATMAK DİZİSİ FİNAL YAPACAK MI?

Öte yandan bazı haber sitelerinde Aldatmak dizisinin final yapacağına yönelik iddialar dolaşıma sokulmuştu. O iddialar doğru çıkmadı. Onedio.com sitesinde yer alan haberde Aldatmak dizisinin yeni sezonda devam edeceğine yönelik bir habere yer verildi.

ATV yönetimi iddialı diziyi yeni sezonda yeni isimlerle devam ettirecek.

KADROYA YENİ İSİM DAHİL OLDU

Aldatmak dizisinin kadrosuna dahil olan isim açıklandı. Diziye, İrem Tuncer dahil oldu. İrem Tuncer, dizide Selin'in kız kardeşi Serra'yı oynayacak!

ALDATMAK DİZİSİYLE İLGİLİ KISA BİLGİ

Aldatmak, Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 22 Eylül 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı, Yıldız Tunç'un senaryosunu kaleme aldığı, başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

İlgili Haberler