Camdaki Kız dizisinde tepkilere yol açan sahne! Seyircileri yine çileden çıkardılar

Camdaki Kız dizisinde tepkilere yol açan sahne! Seyircileri yine çileden çıkardılar

Kanal D dizisi Camdaki Kız çileden çıkarmaya devam ediyor

Kanal D ekranlarında yayımlanan ''Camdaki Kız'' dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ederken bir yandan da seyircileri çileden çıkarmakta. Özellikle Hayri ve Nalan arasındaki ilişki isyan ettiriyor.

KUMA SAHNESİ İSYAN ETTİRDİ

Nalan ve Türkan arasındaki dostluk herkesi çileden çıkardı. Çok sayıda seyirci bu dizi kuma hayatını normal gösteriyor yorumunda bulundu.

633f4dae86b2453e648302dc.jpg

SONUNDA BİTİYOR

Camdaki Kız dizisi sonunda final yapacak. Dizideki sahneler birçok seyirciyi çileden çıkarmaktaydı. Kanal D yönetimi dizinin 3.sezonda final yapmasına karar verdi.

60fc14c986b24734d8210bbf.jpg

Haziran öncesinde veda edecek olan Camdaki Kız artık ekrana gelmeyecek. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerindeki Camdaki Kız dizisi ''Gülseren Budayıcıoğlu'' tarafından yazılan Camdaki Kız romanından uyarlanmıştı.

645df0caae1050cf5f40799f.jpg

KULİSLERDEN SIZAN BİLGİ

Cumhuriyet'in edindiği bilgiye göre Camdaki Kız dizisinin final tarihi de kesinleşti. Reyting rekortmeni dizinin mayıs ayının son haftasında final yaparak ekranlara veda edeceği öğrenildi.

ESKİ BÖLÜMLERE ULAŞMAK MÜMKÜN OLACAK

Kanal D resmi internet sitesi ve youtube kanalında Camdaki Kız dizisinin eski bölümlerine ulaşmak mümkün olacak.

HAYRİ HAK ETTİĞİ SONU BULUYOR

Nalan evli olduğu halde Nalan'ı yalanlarıyla kandıran Hayri yine boş durmuyor. Türkan'ı Nalan ile aldatan Hayri şimdi de Nalan'ı Laz kızıyla aldatıyor. Ancak Laz kızı öyle bir şey yapacak ki Hayri adeta büyük bir şok yaşayacak.

Hayri, Laz kızı tarafından öldürülecek ve dizi final yapacak

İlgili Haberler